SPORTURI  »  FORMULA 1  »  GALĂ

VIDEO Kimi Raikkonen a urcat beat pe scenă la Gala Premiilor Federației Internaționale de Automobilism! Iată ce a ieșit

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 16:30

Finlandezul Kimi Raikkonen (39 ani) a fost premiat de FIA pentru locul 3 ocupat la finalul stagiunii trecute de Formula 1.

Mult așteptatul moment a fost însă umbrit de starea de ebrietate în care se afla Kimi, sugestive fiind imaginile în care acesta se clatină la urcarea pe scenă.

Pasiunea finlandezului pentru alcool nu este o noutate, acesta povestind multe episoade bahice chiar în autobiografia sa. Probabil cel mai memorabil dintre acestea s-a petrecut în 2012, fostul campion mondial mărturisind că a băut 16 zile la rând între 2 curse, pentru ca apoi să ocupe locul 3 la Grand Prix-ul Spaniei.

Podiumul sezonului trecut a fost completat de Lewis Hamilton, pe primul loc și de Sebastian Vettel pe poziția secundă. La Gala FIA de la Sankt Petersburg au mai fost premiați Sebastien Ogier (campionul WRC), Jean-Eric Vergne (campionul Formulei E), Johan Kristofferson (campionul World Rallycross), George Russell (campionul Formulei 2) și fiul lui Michael Schumacher, Mick Schumacher (campionul Formulei 3 europene).

(de Andrei Stroe)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dmbob1950
dmbob1950  •  09 Decembrie 2018, 22:24

BRAVO KIMI

raikkonen79
raikkonen79  •  09 Decembrie 2018, 21:18
Postat de cpt.ahab pe 09 Decembrie 2018, 17:17

Kimi Raikkonen, vasluian finlandez născut la Hușiopio, e capabil să bea o noapte întreagă. O noapte polară.

:)))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Decembrie 2018, 18:18

S-a făcut el praf șeful CE de la Bruxelles Jean Claude Junker, chiar de mai multe ori, de ce nu ar fi lins o vodkă și Kimi ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează