E cel mai mare fan Barcelona și vine la București » Maluma concertează la Romexpo în cadrul festivalului de muzică latino El Carrusel

Articol de GSP miercuri, 02 mai 11:33

Cântăreţul de origine columbiană Maluma concertează la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo până pe 1 iulie.



Pe scena festivalului vor mai urca Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B şi Whats UP.

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-aurmat lansarea albumului de debut, „ Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Are la activ două colaborări cu Shakira - pentru piesa „Chantaje", clip care a depăşit 90 de milioane de redări pe YouTube, şi „Trap”, care a depăşit 94 de milioane.

Recent, Maluma - pe numele său real Luis Londoño Arias - a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul la categoria artistul anului.

Juan Magan este producător-cântăreş şi DJ de origine spaniolă, cunoscut pentru muzica lui electro/latino. A colaborat cu nume ca Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull şi Paulina Rubio.

Robin Schulz este DJ şi producător muzical german. Este cunoscut datorită colaborării cu muzicianul olandez Mr. Probz, pentru cântecul „Waves”, şi cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru „Prayer in C”.

Cu o carieră muzicală de peste 17 ani, cu 13 albume lansate, Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine din România. Ea va fi „very special guest” al festivalului, anunţă organizatorii, D&D east Entertainment.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Preţurile pornesc de la 220 de lei şi ajung la 750 de lei, pentru pachetul VIP.