GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  DAN PETRESCU - ANIVERSARE 50 DE ANI

FOTO Superurări pentru Dan Petrescu la aniversarea a 50 de ani » Ogăraru, Belodedici, Mutu și Contra au avut mesaje emotionante: "Ai fost idolul tinereții mele fotbalistice!"

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 17:28

Dan Petrescu, fostul fundaș dreapta al echipei naționale, al Stelei și al celor de la Chelsea, împlinește azi 50 de ani.

Gazeta Sporturilor îi dedică astăzi o ediţie specială, de 16 pagini, antrenorului celor de la CFR Cluj.

Mai mulți jucători importanți din istoria fotbalului românesc au ținut să-l felicite pe Dan Petrescu și au avut mesaje pentru el, trimise prin intermediul GSP.RO. Miodrag Belodedici, Adrian Mutu, Cosmin Contra și George Ogăraru l-au felicitat pe fundașul dreapta.

"La mulți ani Dan pentru că ai împlinit jumătate de secol! Ai fost idolul tinereții mele fotbalistice!", a fost urarea lui Ogăraru.

"La mulți ani, Bursucule!!! Multă sănătate și fericire!", a fost mesajul lui Contra.

"La mulți ani, Dane! Multă bafăt și toate cele bune, Bursucule!", i-a trasmis Belodedici.

"Multă baftă! La mulți ani!", a scris Mutu.

Citește și: Amintiri pe repede înainte cu Dan Petrescu! 9 dintre pățaniile "Bursucului" » Declarația lui Gigi Becali, ce a primit de la un superfotbalist și cadoul bizar de la sultanul Bruneiului: "Înjurau toți"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Decembrie 2017, 10:42

La Multi Ani,sarbatori fericite!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează