INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILO / PSG - NAPOLI (MIERCURI, 21:45, DIGI 2, TELEKOM 2, LOOK, GSP.RO)

Carlo Ancelotti își face curaj înaintea șocului cu PSG: ”Nu-l avem pe Maradona, dar construim o echipă de top”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2018 10:28

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, dezvăluie că își adaptează stilul după jucătorii aflați la dispoziție: ”Napoli joacă frumos de mai mulți ani, dar încerc să aduc un plus de experiență, personalitate și curaj în momentele grele”.

  • PSG - Napoli se joacă miercuri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Ancelotti se întoarce la Paris după cinci ani, dar în calitate de adversar cu Napoli. O echipă pe a schimbat-o, oferindu-i mai mare siguranță defensivă față de perioada Sarri și o alternativă tactică la 4-3-3-ul intrat deja în sânge.

"Nu-l avem pe Maradona, dar construim o echipă de nivel înalt, în special mizând pe tineri. Sunt mai mulți ani de când Napoli joacă foarte bine, deci calitate există. Încerc să aduc un pic de experiență, să avem un plus de personalitate și curaj în perioadele de joc mai slab", a declarat antrenorul pentru France Football.

"PSG poate lua Liga"

Don Carlo a dezvăluit în interviul acordat că nu e rigid și nu aplică peste tot stilul propriu: "Construiesc jocul meu conform caracteristicilor celor din lot. Unii tehnicieni încep cu o idee și caută să adapteze jucătorii după acel stil. Eu fac invers". Și PSG s-a schimbat de la plecarea sa în 2013.

"Nu cred că exista atunci dorința de a asimila o rețetă italiană. Se dorea o cultură de top, profesionalism și calitate. E frumos să vezi cum crește un club, iar Paris a ajuns acum printre cele mai bune din Europa. Sigur ar putea câștiga Liga Campionilor".

 

"Este onoare să jucăm un astfel de meci și-l așteptăm cu mare entuziasm. Cum o s-o împachetăm pe PSG? Sperăm să nu se întâmple invers"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

"Ancelotti n-a venit aici la pensie. Chiar dacă a câștigat totul în carieră, vrem să deschidem un nou ciclu. El construiește fotbalul prin conștiință și cunoștințe, n-a avut nevoie decât de 8-9 meciuri de adaptare"
Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli

4 goluri
a primit Napoli în ultimele 8 partide din toate competițiile, 3 dintre ele cu Juventus, iar în 6 meciuri a închis poarta

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează