INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

A plecat din România, dar amenință: "Voi ieși în față și voi spune cine sunt vinovații!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 22:10

Aflat în prezent la Lech Poznan, Mihai Răduț (27 de ani) a vorbit despre diferențele dintre campionatul României și cel al Poloniei și spune că va face lumină în cazul fostei sale echipe, Pandurii, ajunsă acum în pragul falimentului.

"Mă simt foarte bine în Polonia. Sunt plăcut impresionat de ce am găsit aici. Mă aşteptam să gâsesc un fotbal mai bun decât în România. Şi viaţa din Polonia e frumoasă. Nu mă gândeam că va fi diferenţa atât de mare. Tot ce ţine de fotbal, management, infrastructură e la un nivel mult mai ridicat de la noi. E la acelaşi nivel ca-n Germania sau Anglia.

La noi la meciuri vin 15-20 de mii de spectatori în medie. Nu doar la noi, peste tot. Polonezii sunt fanatici. Lech Poznan plăteşte salarii la fel ca FCSB şi CFR Cluj. Aici nu sunt probleme financiare, banii sunt plătiţi la zi.

La Pandurii erau întârzieri de şase luni. Dar partea mai proastă e că nu-ţi luai banii niciodată. Eu ştiu ce s-a întâmplat acolo în ultimul an. Când voi avea toate detaliile, voi ieşi în faţă şi voi spune cine sunt vinovaţii", a declarat Mihai Răduț, la TV Telekom Sport.

Răduț a jucat la Pandurii în două rânduri, între 2012 și 2013 și între 2014 și 2016. În sezonul 2014-2015, Răduț a fost vicecampion României alături de Pandurii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
939271716140965
Manu Ion  •  21 Ianuarie 2018, 11:20

Ce legatura are titlul cu poza???? De ce nu este in tricoul Pandurilor????? Numai diversiune si minciuni dati!!!!! Pacat de notorietatea publicatiei din care faceti parte!!!! Patati faima multor gazetari profesionisti si onesti care au fost la gsp!!!!

banciuu
banciuu  •  21 Ianuarie 2018, 10:11

Radut tata lasa ganja ca iti afecteaza grav cerebelul si asa puternic incercat de faptul ca nu esti titular la nationala de sii joci intr-un campionat de nivelul Angliei sau Germaniei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează