INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Florin Niță a început treaba la Sparta Praga » Așteaptă plecarea lui Stanciu: "Merită un transfer la o echipă mai bună"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 11:05

Florin Niță (31 de ani) s-a întors în Cehia, după vacanța de iarnă avută în România, și a vorbit despre viitorul său la Sparta Praga, dar și despre eventualul transfer al lui Nicolae Stanciu.

"Eu încă am contract cu cei de la Sparta şi mă voi dedica în totalitate acestei echipe până la finalul contractului. Fiecare merge pe drumul pe care şi l-a propus. Le doresc succes dacă va fi să plece unul dintre ei sau amândoi (n.r. Stanciu şi Vătăjelu).

Stanciu e un fotbalist foarte bun şi merită un transfer la o echipă mai bună. Îi doresc din toată inima să plece la o echipă mai bună, merită!", a declarat Niţă la TV Telekom Sport.

Portarul cehilor a vorbit și despre lupta la titlu din Liga 1: "Nu-l cunosc pe domnul Teja. Le doresc succes celor de la FCSB şi să treacă peste cei de la CFR. Îmi doresc acest lucru. Cei de la CFR formează un grup mai unit şi sunt un pic mai concentraţi când intră pe teren".

"Intru în noul an cu gânduri bune. Îmi doressc să fiu sănătos, familia să fie şi ea sănătoasă, iar pe plan sportiv să avem realizări. Singura şansă la un trofeu anul acesta e Cupa Cehiei. E greu să-i mai prindem pe cei de la Slavia în campionat" Florin Niță

Citește și:

EXCLUSIV GSP » Dialog tulburător cu Florin Niță » Portarul își dezvăluie răvășitoarea poveste a vieții: "Ca să-mi câştig existenţa lucram într-o fabrică de cozonaci"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează