INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Olăroiu a debutat cu victorie în China! Probleme cu unul dintre jucători

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 15:53

Cosmin Olăroiu, 48 de ani, a debutat cu o victorie pe banca lui Jiangsu Suning în meciul de pe teren propriu cu Tianjin Teda, scor 2-1.

Antrenorul român a jucat cu un sistem 3-5-1-1, Alex Teixeira fiind coordonatorul de joc. La pauză scorul a fost 0-0. După revenirea de la cabine, elevii lui Oli au marcat de două ori în două minute (75 și 77) prin ghanezul Richmond Boakye și Alex Teixeira. Oaspeții au redus din diferență cu 9 minute înainte de final prin Johanathan.

Tianjin Teda, adversara românului, e pregătită de neamțul Uli Stielike, iar printre titularii echipei s-au numărat nigerianul John Obi Mikel și ghanezul Frank Acheampong.

Moment șocant trăit de român

Primul contact al lui Olăroiu cu fotbalul chinez a avut și o sincopă. Antrenorul l-a vrut fundaș stânga pe Yang Xiaotian, însă pe foaia de joc a apărut trecut din greșeală în locul acestuia Xie Pengfei. Astfel, fundașul care trebuia să fie titular n-a mai putut fi trecut nici măcar în lotul de 18 al lui Jiangsu.

Clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
americanu197
americanu197  •  01 Aprilie 2018, 17:36

marele alb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează