INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANIONIOS - PAOK 2-2

Răzvan Lucescu și jucătorii săi, fluierați și contestați de fani! PAOK a pierdut primul loc

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 10:00

Antrenorul român a dat vina pe ocaziile ratate, susținând că echipa a jucat foarte bine. Suporterii i-au iertat de critici doar pe Matos și Vieirinha. PAOK a cedat șefia, fiind depășită de Olympiakos.

Egalul cu emoții smuls pe "Néas Smírnis" din Atena, 2-2 cu Panionios, a costat echipa lui Răzvan Lucescu nu doar încă două puncte în deplasare, ci și primul loc, acaparat de campioana Olympiakos, 3-1 cu Kerkyra.

Fanii au reacționat după meci, contestându-și favoriții. În momentul în care jucătorii și antrenorul român s-au dus la galerie să mulțumească pentru susținere, au fost fluierați. Numai Matos și Vieirinha au primit aplauze!

"Nu-mi pasă ce-au zis, nu mă uit la asta, poate că s-a întâmplat. Știu că suporterii noștri doreau victoria. Cu tot respectul pentru toți, avem un sezon foarte bun. Nu putem da vina pe jucători în acest meci. S-au luptat, au reacționat, dar la fotbal mai pățești așa. Contează că ne-am creat ocazii, păcat că le-am ratat", a spus, la conferința de presă, Lucescu jr. care a renunțat să țină echipa în cantonament la hotel toată săptămâna. 

6 luni au trecut de la ultimul succes repurtat în deplasare de PAOK în campionat, 1-0, chiar cu Panionios

"Trebuie să admitem că avem o problemă, nu concretizăm ușor oportunitățile create. Ne lipsește calmul în clipele importante, nu presiunea e de vină că ratăm" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

 

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”
Superliga
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”
Gigi Becali cedează un jucător în Superligă » Transferurile oficiale realizate azi
Superliga
Gigi Becali cedează un jucător în Superligă » Transferurile oficiale realizate azi

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează