INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică și-a explicat gestul de la golul marcat de William de Amorim la debutul oficial la Kayserispor: "Pentru ei a fost"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 20:37

William de Amorim a marcat azi la debut pentru Kayserispor în victoria din "optimile" Cupei Turciei cu Antalyaspor, scor 2-0, și Marius Șumudică a povestit cum l-a trezit așa de repede pe jucătorul aruncat de FCSB.

"Încă n-am realizat nimic. Nici Willy n-a realizat încă nimic. L-am ținut doar 55 de minute în teren. E la un alt nivel față de echipă, se antrenează cu mine doar de 7 zile. Nu putea duce mai mult. Toată lumea de aici îmi spunea că parcă ar fi de 6 luni aici, se înțelege foarte bine cu toată lumea. Nu putem spune că a venit la Șumudică și l-a făcut mai bun decât a fost la Dică. Eu cred că poate redeveni ce a fost la Astra.

Suporterilor din spate le-am făcut acel gest cu mâna. Ei tot timpul m-au huiduit și le-am transmis să tacă din gură. Am menajat 7 jucători astăzi. De săptămâna viitoare vom juca din 3 în 3 zile", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Vezi AICI gestul lui Șumudică și golul lui De Amorim!

"Vine meciul cu Galata, un joc greu. După meciul de azi mi-au spus cei din conducere că s-au vândut toate biletele. Vor fi 30.000 de spectatori. Va fi un meci pe viață și pe moarte. Sper să facem un rezultat bun, chiar și un egal e bun" Marius Șumudică

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
titiduru22
titiduru22  •  19 Ianuarie 2018, 04:04

Deja a inceput si acolo cu gesturile ?

randoom.__
randoom.__  •  18 Ianuarie 2018, 22:44
Postat de pacionel_fc_fcsb pe 18 Ianuarie 2018, 22:37

Campioana lumii? Ooo.. Si cum a ajuns in Liga a 4-a daca e campioana lumii? Pe cine a batut de e campioana lumii?

pai nu a ajuns in liga a 4-a. in sfarsit ai inteles si tu. STEAUA joaca cu lazio. ti minte ce ti-am spus acum 2 ani,voi *** o sa va treziti intr-o dimineata si o sa scrie pe gsp cu negru pe galben,breaking news dinamo a intrat in faliment. dupa,poti sa visezi tu liga a 4-a ca nici acolo nu o sa mai existe rinamo aka rusinea romaniei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog2
baddog2  •  18 Ianuarie 2018, 22:43

Daca va reusi sa marcheze 8-9 goluri pana la vara si va juca constant bine,atunci da putem spune ca la FCSB nu a fost pus in valoare cum trebuie.Pana una alta a marcat un gol dintr-o faza normala de joc si nimic mai mult!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează