FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB

Dică, dezamăgit de amicalul de azi: "Eu am contract până la vară. Din vară încolo nu mă mai interesează" » Cât de serioasă e accidentarea lui Coman, de ce au lipsit Budescu și Teixeira

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 19:15

Nicolae Dică a fost foarte dezamăgit de prestația elevilor săi din primul meci amical împotriva ucrainenilor de la Olimpik Donețk, scor 1-2.

Vezi aici toate detaliile de la amical: marcatori + echipa de start + gestul violent al lui Alibec

"Nu sunt deloc mulțumit de acest meci amical, știam că o să fim obosiți, că nu o să avem prospețime. Am avut antrenamente foarte grele, dar voiam să facem mai multe pe faza ofensivă, am făcut greșeli mari și pe faza defensivă, la fel ca și în campionat. Am pierdut două mingi pe construcția noastră și-am luat două goluri pe greșelile noastre. Trebuie să remediem aceste greșeli.

Nu pot să iau ca un reper acest joc, mai ales că am avut și jucători care sunt accidentați și care n-au jucat. Dacă trag o concluzie asupra stagiului de pregătire, cred că am muncit foarte bine în acest cantonament, am avut și câte două antrenamente pe zi, chiar sunt mulțumit. Acum trebuie să vedem dacă ce am lucrat aici a fost bine sau nu", a declarat Dică.

...despre posibilitatea de a evolua cu doi atacanți: "Nu cred că Alibec și Gnohere pot juca în același timp, va fi foarte greu. Iar eu am nevoie de un jucător în spatele atacantului care să destabilizeze echipa adversă, să se demarce mult între linii, iar acolo îl am pe Budescu, pe Tănase, care pot juca în aceea zonă și-au făcut-o foarte bine. În meciul ăsta nu aveam alte soluții, d-aia au jucat amândoi".

...despre accidentarea lui Florinel Coman: "Are o entorsă la gleznă și din păcate nu scăpăm de problemele cu accidentările. Nu trece un joc fără să avem un accidentat! Benzar a revenit la echipă, Planici la fel și el. Din păcate avem probleme cu Budescu, are probleme la genunchi, Pintilii o să intre abia în stagiul din Spania. Tănase are și el probleme, Teixeira are o tendinită, iar Bălașa urmează să facă un RMN când ajungem la București".

...despre meciul din 16-imile Europa League cu Lazio: "De ce să nu sperăm că putem trece de Lazio? Chiar dacă este o echipă foarte bună din Italia, cu jucători foarte experimentați. Noi ne jucăm șansa noastră și vreau să mergem mai departe. Ne gândim și la meciul cu Lazio, dar cel mai mult mă gândesc la campionat! Ăsta e principalul nostru obiectiv".

...despre lupta la titlu: "Noi, CFR și Craiova avem cele mai mari șanse de a câștiga campionatul. CFR s-a întărit în această pauză de iarnă, CS U Craiova are suportul fanilor cu acest stadion nou și s-a creat o emulație incredibilă. O să ne fie foarte greu să câștigăm campionatul, dar îmi doresc ca noi să câștigăm titlul".

...despre prelungirea contractului: "Eu am contract cu Steaua până la vară! Nu mă interesează din vară mai încolo. Dacă iau campionatul... Am contract până la vară. Mai încolo trebuie să-l întrebați pe domnul Becali. Dacă mi se propune prelungirea, probabil că voi rămâne. Sunt un tip ambițios și-mi doresc să câștigăm campionatul".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
alfabetta
alfabetta  •  18 Ianuarie 2018, 22:15

nu înţeleg... Donezc e cea mai in formă echipă din lume. Lui Barcelona dădeau 6 Poate in prima repriz

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  18 Ianuarie 2018, 21:30

Poate FC FCSB sa castige Europa League, apoi Super Cupa Romaniei? Va inscrie Alibec in finala? Cu cat crezi ca il va vinde GIGI?

indolentu
indolentu  •  18 Ianuarie 2018, 21:24

hai ba terminati cu saracia asta de amical ie un meci de pregatire si atit ce mare scofala?puteti ride de circu si prostia alibecului aia da ca si la un amical se comporta ca un mirlan da ca bateau feceliteratii cu tispela zero sau ca si au luat o ce mare scofala?ie adevarat ca fecesebistii in caz de victorie faceau sarbatoare si cu cine da hai sa fim seriosi asta ie meci de luat in seama chit ca si au luat o stinarii?pe mine ma lasa rece rezultatu da nu pot sa nu rid de prostia supervedetei discotecii noastre se credea tico braileanu din dablin cu cateru la iel

Vezi toate comentariile (7)
Comentează