FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2

DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2 // VIDEO+FOTO Golurile au venit după două mari greșeli în apărarea „câinilor”, comise de Ciobotariu

Foto: Raed Krishan +17   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 17:53

Dinamo a pierdut ultimul meci amical din cantonamentul din Antalya, scor 0-2 cu Dinamo Moscova. Din cele patru partide de pregătire, „câinii” au pierdut de trei ori și s-au impus o dată.

  • Amicalele din Antalya:
    Dinamo - Hajduk Split 0-2
    Dinamo - FC Sion 0-3
    Dinamo - Liepaja 3-2
    Dinamo - Dinamo Moscova 0-2

În meciul de azi, singurii remarcați din echipa lui Mircea Rednic au fost Dan Nistor și Daniel Popa, care s-au chinuit și s-au luptat de la egal la egal cu adversarii, chiar dacă n-au reușit să înscrie.

Prima repriză a fost una echilibrată, fără prea multe ocazii la cele două porți. Ambele echipe au încercat să construiască și să paseze pe jos, dar atacurile au fost îngreunate de ploaia torențială.

După ce Nistor a șutat slab de două ori de la marginea careului, în minutele 25 și 35, Dinamo Moscova a deschis scorul. În minutul 38, Denis Ciobotariu a degajat direct la un adversar, care era la 40 de metri de poarta lui Dinamo. Acesta i-a pasat rapid lui Markov, care a profitat de lipsa marcajului și a șutat imparabil de la 20 de metri.

În partea a doua, cele două echipe abia ieșiseră de la cabine, iar moscoviții au mai punctat o dată prin Lacevich, după o nouă eroare a lui Ciobi, care a lovit mingea slab în careu.

Dan Nistor a încercat să reducă din handicap la mijlocul părții secunde, dar șutul său de la 25 de metri a lovit bara transversală. Pe final, Dinamo Moscova mai putea înscrie o dată, dar portarul Muțiu a respins perfect un șut din careu.

Rednic a avut ceva probleme cu Atmane, care a ieșit de pe teren în minutul 74 din cauza unei lovituri primite în zona coastelor. În locul său a intrat Giani Crețu.

Dinamo - Dinamo Moscova 0-2
Au marcat: Markov 38, Lacevich 49

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

min. 90: FINAL DE MECI!
min. 83: Paradă formidabilă a lui Muțiu la șutul unui adversar din interiorul careului.
min. 74: 
Atmane a fost lovit cu cotul în coaste și a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Giani Crețu.
min. 70:
Nistor execută o lovitură liberă de la 20 de metri, însă portarul scoate bine de lângă bară.
min. 68:
Nistor trimite un șut de la 25 de metri, dar mingea lovește bara transversală.
min. 66:
Arbitrul partidei acuză probleme la piciorul stâng. Medicii „câinilor” și-au făcut apariția pe gazon.
min. 51:
Popa intră în careu, dar șutează în plasa laterală.
0-2, min. 49: Gol Dinamo Moscova! Lacevich majorează diferența imediat după revenirea de la cabine.
min. 46: A început repriza secundă!

min 45: Pauză! Dinamo - Dinamo Moscova 0-1
0-1, Min 38: Gol Dinamo Moscova! Rușii au recuperat mingea la 35 de metri de poarta lui McDermott, iar Markov a marcat cu un șut de la 20 de metri, în vinclul porții dinamoviste
min 35:Nistor a șutat puternic, de la 25 de metri, dar mingea s-a dus peste poartă
min 30: Cardoso a pătruns în careu, dar pasa sa a fost blocată de Ioan Filip
min 25: Nistor a șutat slab, de la 20 de metri. Mingea trimisă cu stângul s-a dus mult peste poartă
min 24: Salomao a centrat în careu, dar mingea nu a ajuns la Motini.
min 15: Jocul se desfășoară departe de cele două porți. Acțiunile de atac sunt afectate de o ploaie torențială
min 6:
Început echilibrat de meci. Ambele echipe încearcă să construiască atacurile cu pase scurte. Nicio ocazie periculoasă până acum
min 1:
A început meciul

Echipa de start a lui Dinamo: McDermott (34) - Sorescu (22), D. Ciobotariu (13), R. Grigore (27), Aliji (7) - I. Filip (6) - Salomao (20), Ait-Atmane (24), D. Nistor (10), Jaadi (8) - Montini (4)
Rezerve:  Muțiu (1), Fara (12),  Mustoe (3), Ehmann (5), Longher (23), G. Crețu (15), Zenke (2), Măgureanu (28), D. Popa (19), N’Diaye (17), Christovao (9)

Echipa de start a lui Dinamo Moscova: Leșciuk - Moskvicev, Evgheniev, Sunjici - Grulev, Șkolik, Sosnin, Lipovoi - M. Cardoso, Markov, Pancenko
Acesta este ultimul amical pentru Dinamo în cantonamentul din Turcia. Elevii lui Mircea Rednic au două înfrângeri, 0-2 cu Hajduk Split și 0-3 cu FC Sion, și o victorie, 3-2 cu FK Liepaja. Rușii de la Dinamo Moscova sunt pe locul 12 în prima ligă.

Pe 11 în Liga 1, Dinamo va reveni în țară pe 25 ianuarie. Primul meci oficial al lui Dinamo va fi pe 4 februarie, cu Poli Iași.

Citește și: 

Prima lovitură dată de Dinamo în această iarnă: al 3-lea jucător pe care Negoiță a dat bani impresionează deja: „Unul dintre cei mai buni care au trecut pe aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2019, 04:28

am luat 2 goluri pe greseli de fundas central, vedeti domnilor ce fac copii, sa i mai aud eu pe aia care vor tineri in primu 11, meciurile tot cu gainile batrane castigi, ne mai trebuie un fundas central care sa faca pereche cu klimavicius ( sper sa fie bun) si neaparat 2 varfuri, nu putem sta doar in popa si montini, italianu e iesit din forma saracu !!!

aress123
aress123  •  23 Ianuarie 2019, 19:26
Postat de hells_angels_buc pe 23 Ianuarie 2019, 19:06

Bă 123 ciocul mic !!!

Bine ...bah...trol rinist..

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2019, 19:24
Postat de alexbibirica1 pe 23 Ianuarie 2019, 19:13

Cum au dat de niste adversari mai de Doamne ajuta,cum si-au luat-o pe coajã.... augh!

Nenea Valahu ', daca facem bilantul meciurilor amicale e cam egal, 3 pct noi, 3 pct voi :)))))

Vezi toate comentariile (63)
Comentează