FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

DINAMO - DINAMO MOSCOVA // Rednic și-a certat doi jucători în prima repriză: „Joacă aproape, băi!”

Mircea Rednic țipă la elevii săi / Foto: Raed Krishan
Mircea Rednic țipă la elevii săi / Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 17:17

Dinamo s-a luptat de la egal la egal cu Dinamo Moscova în prima repriză a amicalului din Antalya, însă pe finalul primei reprize Denis Ciobotariu a greșit și „câinii” au încasat un gol. În final, rușii au câștigat cu 2-0, după o altă eroare a lui Ciobotariu jr.

Mircea Rednic l-a certat imediat pe fundașul său central, care a degajat direct într-un adversar, iar acesta din urmă a înscris.

„Dacă nu poți da tare, joacă aproape, băi Ciobi!”, a strigat Rednic de pe margine.

Ricardo Grigore, celălalt apărător central, a fost și el luat la țintă de antrenorul roș-albilor, care a fost ghidat în teren de Rednic aproape la fiecare fază: „Rici, la minge lungă te retragi! Nu mai sta așa”.

Echipa de start a lui Dinamo în meciul cu D. Moscova: McDermott (#34 pe tricou) - Sorescu (22), D. Ciobotariu (13), R. Grigore (27), Aliji (7) - I. Filip (6) - Salomao (20), Ait-Atmane (24), D. Nistor (10), Jaadi (8) - Montini (4)
Rezerve:  Muțiu (1), Fara (12),  Mustoe (3), Ehmann (5), Longher (23), G. Crețu (15), Zenke (2), Măgureanu (28), D. Popa (19), N’Diaye (17), Christovao (9)

Meciul dintre Dinamo și Dinamo Moscova a putut fi urmărit AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leonv
leonv  •  23 Ianuarie 2019, 21:01

Ar trebui goniti si ciubotariu jr si ricardo nu au nicio treaba cu fotbalul,patetici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează