FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2

DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // Motivul pentru care cel mai bun dinamovist nu a fost folosit în amicalul cu Hajduk: șefii speră să dea lovitura!

Diogo Salomao ar putea pleca de la Dinamo în această iarnă // FOTO:GSP
Diogo Salomao ar putea pleca de la Dinamo în această iarnă // FOTO:GSP

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 18:57

Dinamo a pierdut primul amical din cantonamentul din Antalya, echipa lui Mircea Rednic pierzând în fața lui Hajduk Split, 0-2.

Tehnicianul „câinilor” nu l-a utilizat niciun minut pe Diogo Salomao, cel mai bun dinamovist din aces sezon, cu 6 goluri.

Deși nu are nicio problemă medicală, mijlocașul portughez de 30 de ani a fost menajat, șefii clubului purtând discuții pentru un transfer al acestuia în Arabia Saudită, acolo unde e dorit de mai multe echipe. 

„În ciuda tuturor informațiilor care apar prin presă, prețul real al lui Salomao este de 300.000 de euro. Chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract, asta nu înseamnă că putem să acceptăm chiar orice ofertă pentru el. Să nu uităm că Diogo este golgeterul echipei!", a declarat președintele Alexandru David pentru GSP.ro. 

6 goluriîn 18 meciuri a reușit Salomao la Dinamo în acest sezon

Nistor e în continuare OUT

Nici căpitanul Dan Nistor nu a evoluat niciun minut pe parcursul amicalului cu Hajduk Split, mijlocașul de 30 de ani având în continuare probleme după ruptura musculară suferită în derby-ul cu FCSB din 11 noiembrie, 1-1. 

Nistor a revenit după acel meci printre titulari, dar accidentarea sa a recidivat în timpul meciului de pe  4 decembrie cu CFR Cluj, 0-3. De atunci, acesta nu a mai jucat deloc pentru Dinamo. 

Vezi și: 4 concluzii după primul amical al lui Dinamo: cine s-a remarcat, unde au impresionat „câinii” + tinerii l-au dezamăgit pe Rednic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
reddogsv
reddogsv  •  14 Ianuarie 2019, 08:14
Postat de redbuldog pe 13 Ianuarie 2019, 19:22

Salamao si Nistor sunt pe lista de transferuri,URAAAAAA...!Sa ne traiesti(100 de ani!) coane Mirciulika..

Doar pt Salomao se negociaza pt ca e in ultimele 6 luni.....Nistor nu si-a revenit medical dar in cazul lui nu scrie de nici un transfer....Sa nu exageram dar pe portughez nu il poti tine cu forta cand e impus un plafon salarial.....Ne tradeaza ai nostri crescuti la piept dapai un strain....

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Ianuarie 2019, 01:41

DACA PLEACA SI ASTA SI NISTOR,90 LA SUTA DINAMO TERMINA PE LOC DE BARAJ

redbuldog
redbuldog  •  13 Ianuarie 2019, 19:22

Salamao si Nistor sunt pe lista de transferuri,URAAAAAA...!Sa ne traiesti(100 de ani!) coane Mirciulika..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close