FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ARIS 5-0

EXCLUSIV FOTO Cum arată suspecții din spatele porții + Filmul COMPLET al meciului suspect dintre Dinamo şi Aris » 6 imagini care DAU TOTUL PE FAŢĂ

FOTO: Ionuţ Iordache / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuţ Iordache / Gazeta Sporturilor

Articol de , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 19:35

 GSP.ro prezintă în exclusivitate filmul meciului suspect dintre Dinamo şi Aris Limassol, încheiat cu victoria "câinilor", scor 5-0.

  • Dinamo a câştigat cu Aris, 5-0, ultimele 4 goluri fiind marcate în 12 minute;
  • Echipa GSP prezentă la meci a sesizat lucruri suspecte referitoare la portarul ciprioţilor, care părea că lasă mingea în poartă. Detalii AICI;
  • GSP a primit chiar o alertă referitoare la meci, Federbet considerând partida suspectă

Persoane suspecte prezente la meci 

Patru persoane suspecte au fost prezente în tribună, asistând la meci şi butonând telefoanele. Unul dintre ei, cel din stânga imaginii, merge în partea secundă în spatele porţii ciprioţilor, dând indicaţii portarului lui Aris Limassol. 

Prestaţie ciudată a portarilor

Portarii lui Aris Limassol au făcut figuraţie la meci, greşind flagrant la golurile marcate de "alb-roşii". Portarul titular, cel care a primit "sfaturi", a fost înlocuit la scorul de 4-0.

Nemec i-a acuzat direct: "Ce faci?"

Adam Nemec, marcatorul unei "duble", l-a acuzat direct pe portarul oaspeţilor pentru intervenţia ratată de la unul dintre goluri. Arbitrul partidei, purtând o bluză inscripţionată cu numele unei case de pariuri, i-a acordat slovacului cartonaşul galben. 

Vezi şi:

1. EXCLUSIV Scandal IMENS în Cipru! Echipa GSP: Dinamo a fost implicată într-un blat la pariuri! Nemec a izbucnit la portarul advers: "Ce faci?!"
2. EXCLUSIV Primele măsuri după acuzele de blat la Dinamo-Aris: "De acum înainte toate amicalele vor fi cu porţile închise, cine dă meciurile la pariuri?"
3. EXCLUSIV Reacţia clubului Dinamo după meciul suspect cu Aris Limassol

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
babahuda
babahuda  •  20 Ianuarie 2018, 16:12

ce treba are Dinamo cu ce fac cirpiotii ..de Regheblat suspectat inca depe vremea cand era jucator ? citat"""Două meciuri ale Stelei din vremea când antrenor era Laurenţiu Reghecampf au fost trucate de mafia asiatică a pariurilor, susţin procurorii din Singapore! IRai, care este director la o companie de mase plastice, este de asemenea acuzat că a sprijinit trucarea mai multor partide jucate în Europa. Printre ele, meciurile amicale Steaua – Dinamo Moscova 1-2, din 3 februarie 2013, şi Steaua – Sturm Graz 3-3, din 1 februarie 2013. Al treilea joc este Charleroi – Venlo 0-1, disputat pe 11 ianuarie 2013. Toate partidele au avut loc în Antalya, Turcia, locul tradiţional de pregătire de iarnă al echipelor din România.

254308075007252
Cami Nica  •  20 Ianuarie 2018, 12:30

Ce va mira, Dinamo este cunoscuta pt asa ceva. Ma mira ca aceasta boala se ia!

6..6..6
6..6..6  •  20 Ianuarie 2018, 10:02

mai desteptilor, aveti ziarul plin de reclame la case de pariuri si jucati la doua capete! sinteti de o imoralitate care miroase de-ti muta nasul. voi vorbiti de adevar? ha ha ha ha ha ha

Vezi toate comentariile (37)
Comentează