FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - DINAMO KIEV 1-1

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // Fluierat de fani chiar și în Spania, Rusescu s-a răzbunat pe Dică: „Asta a spus el? E o prostie!”

Raul Rusescu în timpul meciului cu Dinamo Kiev, scor 1-1 // Foto: Cristi Preda
Raul Rusescu în timpul meciului cu Dinamo Kiev, scor 1-1 // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:17

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // Raul Rusescu, 30 de ani, a fost fluierat de fanii Stelei prezenți la meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev, scor 1-1, dar atacantul n-a vrut să comenteze acest subiect. Fotbalistul și-a contrat însă dur fostul antrenor, pe Nicolae Dică.

Reporterii prezenți la interviurile de după meci l-au întrebat pe Rusescu dacă echipa a dus lipsă de motivație în campionat, iar atacantul a oferit un răspuns total neașteptat.

Cine a spus că n-a fost motivație la echipă? Fostul nostru antrenor? Eu cred că e o prostie. Nu e vorba de motivație. Motivația există aici. S-au pierdut meciuri (n.r. în campionat), dar nu trebuie să ne ascundem după faptul că n-a fost motivație. Sunt încrezător că putem câștiga campionatul”, a declarat Rusescu.

RUSESCU: „Lucrurile arată bine”

Raul a vorbit și despre situația echipei: „Au fost două săptămâni foarte bune, am avut trei meciuri cu adversari buni. Eu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat până acum. Lucrurile arată bine. Cred că ne adaptăm din ce în ce mai bine la ce se vrea de la noi. Eu zic că suntem pe drumul cel bun.

Sper ca Gnohere să-și revină cât mai repede. Mă bucur că patronului îi place ce fac eu, cum mă antrenez. E un lucru bun. Motivația nu va dispărea niciodată pentru mine. Am aceeași plăcere de când m-am apucat de fotbal”.

„Mă știu de mult timp cu Hora, mă bucur că a marcat. Sper să ajungă la capacitate fizică repede. Jucătorii noi s-au integrat foarte bine” Raul Rusescu

Vezi și:

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // VIDEO+FOTO Hora înscrie la debut și aduce un egal echipei lui Teja în ultimul amical al iernii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  24 Ianuarie 2019, 03:02

Ce fata de hipster corporatist are Bulgarescu asta !

inssane
inssane  •  24 Ianuarie 2019, 00:14

fani fcsbisti, fcsbsti, fcsbsti gspistilorrr...

michael_matijevic
michael_matijevic  •  23 Ianuarie 2019, 20:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close