FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - FC LUCERNA 0-0

FCSB // Helmuth Duckadam, reacție neașteptată după amicalul cu Lucerna: „Mai bine pleca, nu va fi titular”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 20:00

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, e primul care pune presiune pe antrenorul Mihai Teja, după egalul din amicalul cu FC Lucerna, scor 0-0.

„Vestea bună e că n-am luat gol. Vestea proastă e că n-am dat gol. Cam asta aș putea spune după meciul de azi. Ar fi momentul să marcăm. Aș vrea să văd goluri și în pregătire”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre portarul Andrei Vlad, care a jucat în repriza secundă a primului amical din Spania și a avut două intervenții providențiale.

„Într-un fel era bine dacă Andrei Vlad pleca împrumut, pentru că nu va fi titular. Dar nici așa nu aveai siguranța că va juca meci de meci. Eu sper să aibă mai multe șanse aici. El va fi un portar bun”, a adăugat Duckadam.

Citește și:

ANALIZĂ Își merită Florentin Matei și Adrian Stoian locul la FCSB? Trimisul GSP în Marbella trage primele concluzii după debutul achizițiilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dora
dora  •  18 Ianuarie 2019, 00:40
Postat de lapusneanul pe 17 Ianuarie 2019, 20:44

si-a revenit dukadam ?....:) acum vreo sapt. a anuntat ca vlad a plecat imprumut la calarasi..:)

Ăsta își ia informațiile despre echipă de la portarul Palatului lui Gigi atunci cand merge acolo sa isi prezinte raportul de activitate.

aress123
aress123  •  17 Ianuarie 2019, 21:39
Postat de superdaniel72 pe 17 Ianuarie 2019, 20:49

urit om... vlad... e dr...c. -un ***, ***! pacat ca nu pot spune mai multe aici despre acesti oameni mici si 0, vlad, oierul, si ***!

Da ma, tu esti un om mare si frumos. Cine stie din ce *** iti debitezi prostiile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Ianuarie 2019, 20:49

urit om... vlad... e dr...c. -un ***, ***! pacat ca nu pot spune mai multe aici despre acesti oameni mici si 0, vlad, oierul, si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează