FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

FOTO Încă o victorie pentru Viitorul » A câștigat din nou fără să primească gol

FOTO: Ionuț Coman +3   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 15:53

După 7-0 cu Daleszyce Spartacus, Viitorul s-a impus azi cu 2-0 în fața celor de la Znicz Pruszkow, echipă din Liga a 2-a din Polonia și pentru care a jucat Robert Lewandowski, între anii 2006 și 2008. Tot azi, de la ora locală 17.00, tot la Kielce, pe stadionul Pilkarski, în al doilea meci al zilei, FC Viitorul va întâlni pe Zaglebie Sosnowiec.

Primul gol al celor de la Viitorul a fost marcat de Țîră, care a înscris cu un șut din mijlocul careului, în dreapta portarului, după o fază creată de Voduț. Golul victoriei a fost stabilit de Cicâldău, după o centrare a lui Neciu.

Meciul a fost unul intens, iar polonezii nu i-au menajat deloc pe jucătorii de la Viitorul. De remarcat că în minutul 70 Gică Hagi a schimbat 9 jucători.

Viitorul: Tordai - Bājan, Leca, Hodorogea, Boboc - A. Ciobanu, P. Iacob, Houri - Ed. Florescu - Vodut, Țîră
Au intrat: Buzbuchi, Chera, Țîru, Mladen, V. Ghișă, Neciu, Vână, Vl. Achim, I.Hagi, Al. Stoica, Lima, Cicâldău

Luchin și Nooijer s-au antrenat sperat, iar Mățan, Băluță și Draguș vor veni mâine în cantonament, fiind învoiți pentru a da examenul de Bacalauret

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  27 Iunie 2018, 17:11

NETREBNICULE IONUUUUUUT COMAAAAAN,ECHIPA ZNICZ PRUSZKOW ESTE IN DIVIZIA 2 POLONEZA.TOTAL DEZINFORMAT,DEPASIT ESTI OMULE,LASA GAZETARIA DUTE LA OI !!!!!!!! DALESZYCE SPARTACUS ADVERSARA ANTERIOARA ERA DIN LIGA 3 GRUPA 4 .POLONIA ARE COMPETITII LA FOTBAL ASTFEL:ESTRAKLASA, DIVIZIA 1,DIVIZIA 2 SI LIGA 3 CU 4 GRUPE !!!!!!!!!!!! INVATA BAIATULE DEOARECE ESTI MEDIOCRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLAB !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează