FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

Înfrângere rușinoasă pentru Astra în primul amical al verii!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 17:44

La debutul lui Edward Iordănescu, Astra Giurgiu a pierdut primul amical al verii din stagiul de pregătire din Slovenia, scor 2-4 în fața celor de la FK Trepca 89, campioana Kosovo.

Fosta campioană a României a condus la pauză cu 2-0, însă a primit 4 goluri în partea a doua a jocului cu formația care va participa anul acesta în premieră în preliminariile Champions League, informează site-ul oficial al grupării din Giurgiu. 

Pentru Astra Giurgiu au marcat Nicoară și Mrzljak, al doilea fiind la primul gol în tricoul astralilor, formație la care a ajuns în această vară.

pe transfermarkt ABIA se vede!

Diferența între cele două formații este uriașă. Dacă lotul Astrei e cotat la peste 15 milioane de euro, FK Trepca 89 e aproape inexitentă pe pe transfermarkt.de. Figurează pe site-ul nemților cu un singur fotbalist în echipă, și acela evaluat la 150.000 de euro, cât "astralul" Dandea. 

Echipa folosită de Edward Iordănescu:

Boşneag – Belu, Dandea, Bejan, Stan – Piţian, Mrzljak – Balaure, Al. Ioniţă II, Nicoară - Marquinhos Vidal. Au mai jucat: Nedelcovici, V. Gheorghe, C. Biceanu, M. Butean, R. Boboc, Romario Moise.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
danirovl
danirovl  •  21 Iunie 2017, 01:07

Foarte corect!

ortega
ortega  •  21 Iunie 2017, 00:09

Clanul Iordănexu ... *** fără nici un pic de valoare ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  20 Iunie 2017, 23:07

Astra o candidata ferma la retrogradare. Si-au vindut toti jucatorii de valoare. Banii n-au miros.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează