FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Înfrângere surprinzătoare pentru ACS Poli » Umilită de o divizionară secundă într-un meci amical

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 16:59

ACS Poli, formația pregătită de Ionuț Popa, a suferit un eșec dur astăzi la Sibiu. Gazdele de la FC Hermannstadt s-au impus cu 3-0 în fața lui ACS Poli.

Toate golurile s-au marcat în primele 20 de minute ale partidei. Timișorenii au avut un start de coșmar pe terenul sintetic Parcul Sub Arini, locul de desfășurare al jocului. Ionuț Popa i-a folosit în acest joc pe toți cei trei străini aflați în probe: tunisianul Alaa Bouslimi, sud-africanul Ntombela Khanya și ugandezul Kayonodo. Încă din minutul 1 gazdele au trecut în avantaj prin reușita lui Sabin Lupu.

Două minute mai târziu era deja 2-0 pentru Hermannstadt, în urma golului marcat de Lucian Dumitriu. Scorul la pauză a fost stabilit încă din minutul 18, când a marcat și Petrișor Petrescu. În repriza secundă scorul nu a mai suferit modificări.

Bănățenii bifează astfel primul eșec al iernii după victoriile cu divizionarele C ACS Ghiroda (scor 1-0) și Național Sebiș (4-0).

O veste bună pentru Ionuț Popa e revenirea lui Alex Ciucur, dar și a lui Alex Munteanu, după ce acesta din urmă s-a tratat la o clinică din Germania. De asemenea Gabriel Cânu începuse și el să facă alergări separate după problemele medicale avute.

ACS Poli: Straton – Străuț, Melinte, Bouslimi, Șeroni – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo
Au intrat după pauză: Curileac – Cochințu, Khanya, Bocșan, Neagu, Croitoru, Zaluschi, Velcotă, Z. Radu și Popovici.

Următorul joc amical pentru ACS Poli va fi miercuri, de la ora 14.00, tot în deplasare, cu sârbii de la FK Vozdovac.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează