FOTBAL  »  AMICALE  »  OLANDA - ANGLIA 0-1

Jamie Vardy are umor: "Nu am atins mingea, dar am alergat mult. Și nu am făcut nicio greșeală"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:37

Jamie Vardy (31 de ani), golgeterul lui Leicester, care nu a atins mingea în 22 de minute la 1-0 cu Olanda, încearcă să explice: ”Ca atacant, trebuie să te sacrifici uneori pentru echipă”.

Un jucător se supără și dacă intră în prelungiri și nu atinge mingea în 30 de secunde. Nu e cazul lui Jamie Vardy, deși atacantul în vârstă de 31 de ani nu a simțit balonul nicio clipă în 22 de minute la 1-0 cu Olanda, pe Amsterdam Arena.
Golgeterul lui Leicester, 14 reușite în 29 de meciuri în Premier League în acest sezon, a admis: "Nu, n-am văzut mingea. Și nu-mi aduc aminte dacă mi s-a mai întâmplat vreodată acest lucru".

"Încerc să mă revanșez cu Italia"

Vardy și-a păstrat totuși simțul umorului: "N-am atins mingea, dar am alergat mult. Și eu sunt unicul care nu a făcut nicio greșeală".

Internaționalul a încercat să explice ce s-a întâmplat pe teren. "Am intrat când Olanda forța egalarea. Ca atacant, trebuie să te sacrifici uneori pentru echipă".
Întrebat dacă au început glumele în vestiar, internaționalul insular a zâmbit: "Nu încă. Dar sunt sigur că voi fi luat peste picior. Încerc să mă revanșez cu Italia".

Marți, pe Wembley, va fi probabil titular. 

goluri a marcat Jamie Vardy în 20 de selecții la naționala Angliei

56de goluri are atacantul lui Leicester în Premier (134 de meciuri)

goluri a înscris Vardy în ultimele nouă partide jucate de Leicester

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close