FOTBAL  »  AMICALE  »  ANTALYA

Măsuri DRASTICE luate de organizatorii amicalelor din Antalya » Dezvăluirile GSP despre arbitri au adus modificări importante

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 17:55

Organizatorii cantonamentelor din Antalya au contactat federația turcă, de teama fraudelor care s-au comis în anii trecuți cu brigăzi false, suspecte de aranjamente pentru pariuri. 

Scandalul pe care l-au creat dezvăluirile din Gazetă despre arbitrii care conduceau amicale deghizați, cu bărbi și cu mustăți, i-a determinat pe oamenii care organizează stagiile de pregătire să se pună la adăpost.

Pentru prima oară de când se fac cantonamente și amicale în Antalya, agenții care fixează datele pregătirii au apelat la federația turcă și au cerut brigăzi serioase, care să poată fi controlate, să se cunoască exact cine arbitrează și oficialii să-și asume responsabilitatea pentru prestația lor.

Gazeta a dezvăluit în 2017 că exista o rețea de arbitri, unii activi și alții retrași, care se deplasa în cantonamentele din Antalya, din Cipru și din Spania, unde conducea partide suspecte de aranjamente pentru pariuri.

Unora li s-a întocmit dosar penal, alții au abandonat activitatea ca să închidă cazul.

gazeta pagina 1

730 €ostă brigada de arbitri la un amical dintre cele care se dispută în perioada asta în Antalya. E suma pe care au convenit-o organizatorii turneului cu federația din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează