FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID

RAPID // Victorie pentru Rapid în primul amical din Antalya » Concluziile lui Daniel Pancu și pariul antrenorului: „Acești copii vor juca pentru Rapid și în Liga 1”

Rapid a câștigat primul meci din Antalya, 2-1 cu FC Zvezda // Sursă foto: Facebook Rapid
Rapid a câștigat primul meci din Antalya, 2-1 cu FC Zvezda // Sursă foto: Facebook Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 21:37

Rapid a obținut luni prima victorie din cadrul cantonamentului din Antalya. Echipa lui Daniel Pancu a învins-o pe FC Zvezda, echipă din ligile inferioare din Rusia, scor 2-1. 

Rapid a început entuziasmant meciul și a deschis scorul după doar 7 minute, prin Gabriel Toma.

Giuleștenii au fost egalați în minutul 23, dar au dat lovitura pe final, în minutul 83, când nou-venitul Cătălin Hlistei a reușit un nou gol, după seria reușitelor din testele de verificare jucate în țară.

Daniel Pancu, antrenorul celor de la Rapid, s-a declarat extrem de mulțumit după victoria din amicalul cu FC Zvezda și i-a lăudat pe jucătorii tineri din lot. 

„A fost un antrenament reușit, am rulat aproape tot lotul și mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Toți adversarii pe care îi întânim în amicale sunt mai puternici decât cei cu care ne duelăm în Liga a 3-a din România. Sunt mulțumit de evoluția jucătorilor, am dubluri pe posturi, am mulți jucători noi.

Nu mă interesează în niciun moment scorul, mă intereseză doar evoluția tactică și fizică a jucătorilor. Sunt absolut convins că într-un timp relativ scurt, între 6 luni și un an și jumătate, trei dintre jucătorii tineri de la Rapid vor ajunge să evolueze pentru Rapid și în prima ligă”, a declarat Daniel Pancu pe pagina de facebook a Rapidului.  

Vezi și: George Stanca a murit azi! Fostul scriitor și jurnalist era un mare iubitor al Rapidului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  04 Februarie 2019, 22:29

Fc zvezda inseamna fc steaua! Hahahaha! fcsb, vremea ta se apropie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează