FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL - VFR AALEN 0-5

Scurtcircuit! Viitorul a pierdut la scor al doilea amical al zilei

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 20:28

După două meciuri bune, 2-1 cu Ferencvaros și 2-2  în amicalul de azi cu Rubin Kazan, Viitorul a pierdut categoric confruntarea cu germanii de la VfR Aalen, scor 0-5.

  • Corespondentul Gazetei în Turcia, Ionuț Coman, transmite cele mai noi informații din cantonamentul Viitorului

Gruparea de pe litoral a început partida cu o formulă de echipă extrem de tânără, media de vârstă fiind de sub 20 de ani, și a fost dominată clar din punct de vedere fizic de masivii adversari.

Constănțenii au pierdut la scor întâlnirea disputată la Belek, după un joc marcat de oboseala acumulată în prima săptămână de cantonament.

Cojocaru a încasat două goluri până la pauză. La reluare, Eric a bifat a doua apariție în tricoul Viitorului de la revenire, în timp ce Rivaldinho a debutat pentru echipa pregătită de Gheorghe Hagi.

Cei doi brazilieni au încercat să mai salveze imaginea echipei prin execuții spectaculoase, însă nemții și-au arătat din nou eficacitate. Au înscris de trei ori pe contraatac, obținând o victorie aplaudată cu entuziasm de membrii din stafful echipei.

Viitorul a început jocul în umătoarea formulă: Cojocaru – Leca, Artean, V. Ghiță – Grosu, Vl. Achim, P. Iacob, Neciu – Tîrcoveanu, Voduț, A. Pitu.
Au mai jucat: Eric, Boboc, A. Ciobanu, Kuipers, Vînă, Rivaldinho.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2019, 12:16

Oboseala si-a spus cuvantul. La unii jucatori, altii au fost la prima aparitie. Mai e mult de muncit, nu asa Gica?

113087319635072
Constantin Constantin  •  18 Ianuarie 2019, 00:37

Nenea Hagi .....asta asa , ca te-ai suparat aiurea pe Boloni . Cineva acolo , te pandeste ...nu tre sa te superi , ai fost mare , foarte mare ca jucator , dar ca antrenor , scuze , dar de la primul mandat , de la nationala , ai dat-o in fasole . Ai iesit campion cu Viitorul ? Din nou scuze , a iesit Viitorul campioana pe slabiciunile rivalelor , nu ca ar fi meritat . Arata 2,3 jucatori care s-au remarcat prin fotbalul practicat , nu prin declaratii agramate la tv .

110146613198286
Gabi Simon  •  18 Ianuarie 2019, 00:31

Sa stam linistiti ca au pretentia sa ii bata pe olteni in primul meci din retur,sa cedeti ce are sa fie de capul lor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează