FOTBAL  »  AMICALE  »  CONCORDIA CHIAJNA

Victorie pentru Chiajna în primul amical al iernii

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 15:25

În a doua zi de cantonament în Antalya, Chiajna a jucat un meci amical, primul din 2018, cu FK Ahal, echipă de pe locul doi din Turkmenistan, câștigat cu 4-1.

"Comisarul" Ion Moldovan a aliniat două echipe diferite pentru fiecare repriză a partidei câștigate. Golurile au fost marcate de Batin, Pena și Bud, care a reușit o dublă.

Chiajna prima repriză: Caparco - Bărboianu, Albu, Yamissi, Fota - Grădinaru, V. Gheorghe, Babici, Deaconu - Batin, Bumba
Chiajna repriza a doua: Costache - Patache, Stănică, Georgescu, Panait -  Răducanu, Bucșa, Cioablă, Nivaldo - Pena, Bud.

Meciuri amicale Chiajna:

20 ianuarie: Chiajna - Saburtalo Tbilisi
23 ianuarie: Chiajna - Pogoń Szczecin
25 ianuarie: Chiajna - Neftchi Baku

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează