FOTBAL  »  AMICALE  »  PETROLUL PLOIEȘTI - RAPID

VIDEO Scene TERIBILE la amicalul Petrolul - Rapid » Fanii celor două formații s-au luat la BĂTAIE pe stadion

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 21:26

Petrolul Ploiești își prezintă lotul într-un amical împotriva marii rivale, Rapid București. Fanii nu au uitat rivalitatea și s-au luat la bătaie!

Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești a fost aproape plin astăzi. Forțele de ordine au neglijat rivalitatea istorică dintre cele două formații și le-au permis fanilor celor două formații să se întâlnească. Singurul obstacol din calea unei bătăi a fost gardul de protecție. Acesta nu a rezistat foarte mult.  

Fanii petroliști au pătruns în zona destinată oaspeților și au urmat momente de panică. Jandarmii au intervenit în forță și au calmat cu greu spiritele. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:32
Postat de sibelius pe 29 Iulie 2018, 11:00

Am vazut ce treaba ai cu fotbalul trollache: le plangeai de mila celor de la Napoli ca aveau doar doua cupe si o supercupa din 2004 incoace de parca pana atunci castigasera zeci de trofee, iar dupa mintea ta ingusta ASU joaca in liga a III-a. U Cluj o sa aiba tot 3000 de oameni in tribune indiferent in ce divizie joaca, exceptand meciurile cu Dinamo sau "FCSB". Vocabularul de Pata Rat nu ma impresioneaza poti sa-ti continui recitalul e "suporter civilizat uist" care le stie pe toate.

Troll mai mare decât tine încă nu am văzut sau auzit. Îți place polemica , că re/tar/dat văd că nu ești , deci știi că lucrurile sunt simple: 1.FCSB nu va mai fi niciodată Steaua (DACĂ ÎNTRADEVĂR o fi fost vreodatăși) și cînd CSA-ul va promova în Liga I cei ca tine vor fi fani CSA Steaua pentru că FCSB-ul se va desființa deoarece Becali nu va mai fi dispus să cheltuie cu FCSB.... și 2.Rapid , petrolul , U Cluj etc.... sunt ORIGINALELE pentru că LEGAL dețin palmares , siglă , culori , nume și pentru că așa spun legile și regulile FIFA și UEFA..... după cum mai spuneam și după cum BINE ȘTII ȘI TU , cazul de genul ăsta au fost multe prin toate campionatele inclusiv cele mari. Și vii tu și o mână de trpli (unii) , frustrați (alții) , răuvoitori și lipsiți de logică (alții).... să spuneți "Nu bă ăla nu este Petrolul". Hai st\nga-n prejur că nici tu nu crezi ce spui. Și DA , ca NEUTRU eu fac parte dintre cei care țin cu cei mai oropsiți și întradevăr voiam ca Napoli să cîștige nu îmbuibații care or să dea peafară deatîta îmbuibătură. Corect , ADEVĂRATA Timișoara a mers rău de tot , era ca și retrogradată în Liga a-3-a și chiar credeam că a retrogradat. Și ce dacă? Eu mă duc într-un an pe stadion cît nu o să te duci tu într-o viață , nu-mi spune acum că ești vreun obișnuit al stadioanelor că asta se vede că nu ești. Îți iei știrile și emoțiile (adică LIPSA lor , a emoțiilor) doar de pe Net. Și ai timp să creezi polemică aiurea , ridicolă fără nici un sens.

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:14
Postat de rurik11 pe 29 Iulie 2018, 11:06

TALPANISTII NU SUNT RAPIDISTI CI DOAR CESEATISTI COMUNISTI VOPSITI.

Or fi , dar Steaua e a lor. Legal.

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:13
Postat de rurik11 pe 29 Iulie 2018, 11:03

bai *** il mai pupi mult pe catalin care rade de rapid de fiecare data. macar recunoaste ca esti ceseatist prost.

Nu îl pup , dar are dreptate.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează