FOTBAL  »  AMICALE  »  FC U CRAIOVA 1948

VIDEO Și-a luat revanșa în fața „coșmarului” Bobi Verdeș » FC U Craiova a câștigat amicalul cu Slatina, 3-2, cu o „dublă” a noului venit

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 16:57

FC U Craiova 1948, echipă din Liga a 3-a, a câștigat meciul amical de pe terenul lui CSM Slatina (Liga 4), gruparea antrenată de fostul atacant al craiovenilor, Bobi Verdeș, scor 3-2.

Claudiu Bălan a deschis scorul în minutul 8 din interiorul careului, dar liderul din Liga a 4-a a egalat cu o lovitură de cap în minutul 26.

Gazdele chiar au preluat conducerea în minutul 35, după o eroare gravă a portarului Craiovei, care a pasat greșit în piciorul unui adversar.

Robert Răducanu (22 de ani), atacantul venit în iarna asta la Craiova, a egalat la 2 înaintea pauzei. Același fotbalist a adus victoria echipei din Liga a 3-a când mai erau 9 minute din joc.

CSM Slatina a fost o echipă de coșmar pentru FC U Craiova în acest sezon. Echipa lui Bobi Verdeș a eliminat-o pe FC U în turul II al Cupei României, scor 2-0. Formația din Slatina câștigase și partida amicală cu FC U dinaintea startului campionatului, 1-0.

Înregistrarea integrală a partidei: 

Citește și:

EXCLUSIV Florin Costea, dezlănțuit după ce-a fost dat afară de la FC U Craiova: „Am filmările! Vor să-i ia banii lui Mititelu! Lumea să știe adevărul”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 Februarie 2019, 21:05

Doar fcu 1948 Est. FC u Craiova este în faliment dar e grele maaaa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează