FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL - VEJLE BK 0-1

VIITORUL - VEJLE BK 0-1 // FOTO Blocați de vikingi » Viitorul a pierdut amicalul cu danezii de la Vejle BK, scor 0-1

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 14:11

Viitorul a pierdut, scor 0-1, cu Vejle BK. După o noapte în care cerul a fost luminat de fulgere și geamurile s-au zguduit din cauza tunetelor înfricoșătoare, trupa lui Hagi a jucat amicalul de la Belek cu danezii de la Vejle BK pe o ploaie torențială, care i-a udat până la piele pe jucătorii celor două echipe.

  • Corespondentul Gazetei în Turcia, Ionuț Coman, transmite cele mai noi informații din cantonamentul Viitorului

Și totuși, jucătorii au avut norocul unui teren destul de bun, cei care îngrijesc suprafața de joc de la micuța arenă a bazei sportive de la Sueno Deluxe, locul de cantonament al constănțenilor, profitând la maximum ora în plus primită după amânarea startului întâlnirii.

Cu o formulă de echipă alcătuită în mare parte dintre jucătorii care au prins puține minute în prima partea a campionatului, dar și din noii veniți, printre care și Andreas Calcan, aflat la debut, Viitorul a avut destul de furcă împotriva uneia dintre formațiile de tradiție din fotbalul danez.

Revenită în primul eșalon, după ani de surghiun în diviziile inferioară, Vejle Boldklub visează la clipele de glorie din urmă cu trei decenii, când juca împotriva Stelei, chiar în sezonul de grație al câștigătii Cupei Campionilor de către gruparea din Ghencea.

Garnisită cu câțiva sud-americani, formația daneză a tremurat la șarjele lui Drăguș, doar bara transversală s-a opus deschiderii scorului la lobul internaționalului din atacul Viitorului. Niciun gol nu s-a marcat însă până la pauză, grație și intervențiilor excelente ale lui Cojocaru la șuturile nordicilor.

Portarul constănțean nu a mai avut ce face în minutul 65, când Sousa l-a lobat elegant și a trimis mingea în plasă. Jocul a continuat pe contre, cu ocazii la ambele porți, cu un plus pentru Vejle BK, în special la capitolul fizic.

Ultimele minute au consemnat evoluția unei echipe cu o medie de vârstă scăzută: un jucător sub 16 ani, alți trei sub 17 ani, plus un portar care nu și-a serbat încă majoratul. Chiar și așa, băieții lui Hagi au fost aproape de egalare, prin veteranul Eric, al cărui șut a lovit transversală în ultimul minut.

Echipele de start:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Leca, Artean, Ghiță, Boboc – A. Ciobanu, P. Iacob, Vl. Achim - Tîrcoveanu, Drăguș, Calcan
Au mai intrat: Șerban - Eric, Casap, Neciu, L. Munteanu, Alexi Pitu, Grosu, Mălăele.

Velje (antrenor Adolfo Sormani): Baiza - Molgaard, R. Lauritsen, Emmerson, Amundsen - Ramadani, Hebo (17 Schoop) - Mucolli, Yurchenko, Jacobsen - Sousa
Au mai intrat: Hagelskjaer - M. Lauritsen, Davidsen, Gundelund, Ilic, Hallberg, Hetemi, Dangaard.

Viitorul va juca de la ora 17:00 un alt amical cu Lechia Gdańsk, echipa de pe primul loc din Polonia.

VEZI și:

UPDATE // FOTO INCREDIBIL » Viitorul SUSPENDĂ contractul fotbalistului prins că a pariat pe meciul propriei echipe!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  21 Ianuarie 2019, 16:55

Draguş parcă era jucător de fotbal, nu maistru la combinatul sidelurgic , mai forjează omul, dar în timpul liber... PS Viitorul aşa este învăţată sa joace, în 12 ( 11 +arbitrul =12 ).

ataraxia
ataraxia  •  21 Ianuarie 2019, 15:57

viitorul egal cu zero...la propriu si la...propriu

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Ianuarie 2019, 15:12

interesant, Viitorul a pierdut in 12 oameni! vad ca Artean a jucat de 2 ori, 1 data fundas central dreapta si 1 data stanga! de aia au pierdut, se calcau pe picioare Artean cu Artean!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează