FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - ACS POLI, SÂMBĂTĂ, 20 MAI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Scandalos sau de înțeles? Ionuț Popa s-a ținut de cuvânt » Mai mulți titulari ai lui ACS Poli nu au făcut deplasarea pentru finala Cupei Ligii cu Dinamo!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2017 12:26

Așa cum a amenințat deseori în ultima perioadă, staff-ul lui ACS Poli Timișoara a luat decizia de a lăsa mai mulți jucători importanți în afara lotului în vederea finalei Cupei Ligii cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00. 

Astfel, Croitoru, Cânu, Scutaru, Bocșan sau Straton nu au făcut deplasarea pentru meciul cu roș-albii. 

Ionuț Popa, tehnicianul timișorenilor, a declarat în repetate rânduri în ultimele zile că va utiliza o formație experimentală în meciul cu Dinamo, dorind să-și menajeze titularii pentru meciurile extrem de dificile din campionat, salvarea de la retrogradare fiind cel mai important obiectiv al acestora.

Marți, 23 mai, la doar trei zile de la finala Cupei Ligii, ACS Timișoara primește vizita lui Pandurii Târgu Jiu, formație cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Timișorenii sunt pe locul cinci în clasament, cu 23 de puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna și la trei lungimi de Pandurii, care are 20 de puncte.

"Pentru mine, trofeul este să rămân în Liga 1, nu Cupa României și Cupa Ligii. Ce trofee sunt astea? Eu țin mai mult la jucătorii mei decât la aceste trofee!" Ionuț Popa, pe 10 mai, după ce echipa sa pierdea duelul cu Concordia Chiajna, 1-3

  • Finala Cupei Ligii dintre Dinamo și ACS Poli Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
fangigi
fangigi  •  19 Mai 2017, 19:21

Ar trebui si dinamovistii sa bage rezervele!:))))

becalidinamovit
becalidinamovit  •  19 Mai 2017, 17:49
Postat de John Milne pe 19 Mai 2017, 17:42

Iar cu spamul frustratule ? Vine bancruta peste voi . :))))))))))

se numeste copy paste ..ce e ala spam?

1425838917717550
John Milne  •  19 Mai 2017, 17:42
Postat de becalidinamovit pe 19 Mai 2017, 17:29

Eu semnasem pe un an cu Steaua, iar după șase luni ei m-am trezit dat afară. De ce? Păi am făcut eu pregătirea fizică? Unde era să mă mai duc oameni buni? Am venit în România cu toată familia mea. Am venit cu soția și cu cei doi copii. Cel mare il am înscris la școala italiană din București. Este elev în clasa a doua? Cel mic are doar 2 ani. Soția mea a făcut multe sacrificii ca să vină și să stea la București cu copiii, iar președintele Argăseală mă punea să reziliez contractul doar să am banii încasați la zi. Așa merge treaba în România? Nu dorea să îmi mai dea nici un bani până la finalul contractului meu. Nu am acceptat și am rămas la dispoziția clubului. Am fost trimis la liceul Mircea Eliade să mă ocup de juniori. Nu mai vreau să aud în viața mea de această echipă”, a spus Spatafora.

Iar cu spamul frustratule ? Vine bancruta peste voi . :))))))))))

Vezi toate comentariile (56)
Comentează