FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA

Ionuț Popa își laudă jucătorii, deși au pierdut finala Cupei Ligii: "Marea noastră finală nu a fost azi, va fi marți"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 22:21

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale în ciuda înfrângerii din finala Cupei Ligii în fața lui Dinamo, scor 0-2.

" Dinamo merita să câștige, a fost mai bună decât noi. Jucătorii mei care au jucat astăzi s-au prezentat bine. Mă refer la jucătorii tineri. Și ceilalți și-au făcut datoria, dar păcat că au fost niște greșeli la început. Acum ne pregătim pentru meciul de marți cu Pandurii, care e unul decisiv.

Acolo e marea noastră finală. Sunt mulțumit că nu mi s-au accidentat jucătorii. Echipa și-a făcut datoria, am respectat competiția.

Am vorbit cu Cosmin Contra înainte de joc și am depănat amintiri de când era el la Milan, iar eu am fost la ei la cursuri. Eu pe el l-am propus antrenorul anului alături de Hagi", a declarat Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  21 Mai 2017, 09:05

mai, nu va ajung publicatiile locale pt. porcarii ,ce aveti voi cu frumosul oras banatan recunoscut mai ales pt. vinurile sale,ma refer la Recas . Drucheria nu este si nu va fi nicio data Universitatea Politehnica nici macar daca Romania merge tot in jos cu democratia ,bunul simt si buna cuvinta

ortega
ortega  •  21 Mai 2017, 03:00

Pentru ce a făcut Popa la Timișoara , ar trebui să-i facă statuie la Recaș ... Vreo 50 de tone de vin ar trebui să-i dea ăia ...

foxy
foxy  •  20 Mai 2017, 23:43

Astazi,ACS Poli (Recas) Timisoara a jucat o finala neimportanta ptr club, cu gandul la finala cu Pandurii!..;)))...`Pica para malaeata in gura lu` Natafleata`!Asta e valabil ptr Dinamo!..:)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează