FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - ACS POLI, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a stabilit arbitrul de la finala Cupei Ligii » Cum i-a scos din minți pe dinamoviști în urmă cu doi ani: "E stelist, bă!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 16:51

Dinamo - ACS Poli Timișoara, finala Cupei Ligii care va avea loc mâine, va fi oficiată de "centralul" bucureștean Radu Petrescu. 

Arbitrul de 34 de ani va fi ajutat de asistenții Ciprian Florin Danşa şi Daniel Mitruţi, în timp ce George Găman va fi arbitru de rezervă. 

De-a lungul ultimelor sezoane, Radu Petrescu a luat mai multe decizii contra lui Dinamo, care i-au înfuriat pe "câini" atât de mult încât, după o înfrângere cu CFR Cluj din septembrie 2015, Andrei Marc, pe acea vreme la Dinamo, a avut o reacție necontrolată la finalul partidei: "E stelist, bă!",  a urlat fostul fundaș dinamovist în fața camerelor TV, deziluzionat de maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu. 

  • Finala Cupei Ligii dintre Dinamo și ACS Poli Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV. 

Citește și: EXCLUSIV Scandalos sau de înțeles? Ionuț Popa s-a ținut de cuvânt » Mai mulți titulari ai lui ACS Poli nu au făcut deplasarea pentru finala Cupei Ligii cu Dinamo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  20 Mai 2017, 12:10

Un lucru este cert:radu petrescu este din bucuresti!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Mai 2017, 23:57
Postat de danut1971 pe 19 Mai 2017, 21:12

un arbitru fcsb-ist! rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

da fcsbist sigur ca da,de aia am pierdut campionatu ca e fcsbist,din cauza lui ,2 11m nedate clare cu viitorul

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Mai 2017, 23:56

asta ajuta fcdb,dar nu au nevoie,ii ajuta direct popa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează