FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB 3-0

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0 // Cea mai scumpă noapte! Câți bani a pierdut Becali pentru umilința istorică de la Sibiu + Costurile suferite de Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 17:41

FCSB s-a deplasat ieri la Sibiu cu un charter pentru meciul din ”sferturile” Cupei României cu Hermannstadt, însă partida a fost amânată până astăzi, la ora 14:00, când roș-albaștrii s-au făcut de râs și au pierdut cu 0-3.

Gigi Becali a scos din buzunar 35.000 de euro pentru această deplasare, iar pentru faptul că echipa a mai stat o noapte în plus la Sibiu patronul roș-albaștrilor a mai plătit o dată această sumă, având în vedere că a fost obligat să achite o nouă cursă charter!

Astfel, costurile suportate de FCSB pentru această partidă au ajuns la 75.000 de euro, inclusiv cazarea și toate beneficiile de care au avut parte jucătorii peste noapte.

Pe de altă parte, nici sibienilor nu le prea ieșit calculul. 50.000 € a costat-o pe Hermannstadt instalația de nocturnă pe care a închiriat-o, dar n-a mai apucat s-o folosească pentru că partida a fost amânată.

"E o nouă bătaie de joc. Partea proastă este că cei care suferă cel mai mult suntem noi cei care am cheltuit 35.000 de euro pentru deplasarea asta, am venit cu charter şi plecăm cu charter" Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, miercuri, după ce a fost amânat meciul

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
dainh0
dainh0  •  02 Martie 2018, 09:42

Desi il aratati ca un citat "E o nouă bătaie de joc. Partea proastă este că cei care suferă cel mai mult suntem noi cei care am cheltuit 35.000 de euro pentru deplasarea asta, am venit cu charter şi plecăm cu charter" , domnul Mihai Stoia a spus din cate am vazut eu: ca nu sunt ei cei care sufera cel mai mult ci spectatorii care au venit in numar asa mare si nu vor vedea nimic!

caminero
caminero  •  02 Martie 2018, 08:59
Postat de Stefan Anghel pe 01 Martie 2018, 22:17

dinamo suntem noi ??? de ce nu sunteti armata lu gadafi sau legiunea straina ? sunteti niste prafuiti care cred ca dupa 4-0 la pauza cu falticeni,poti pierde cu 5-4 !!! nu.nu a fost o reglare de conturi intre butelie si don procuror,a fost ceva natural ! sau cand dudu georgescu marcheaza 5 goluri in ultima etapa cu fcm resita e la fel,natural...sau cand nu mai aveati sanse sa-i prindeti pe steaua scapata in campioana,pierdeti acasa cu flacara moreni,cu 3-2 asa ca sa scape de la retrogradare echipa postelnicului,sau dupa ce agentu 007 alde andonie pierde 7 meciuri la rand,cu aceeasi echipa si acelasi antrenor faceti eventu in liga in care *** controla si vantul,sau ieri in insolventa,azi meci cu titlul pe masa ! astia sunteti niste *** protejati de organ pt a sparge mitingurile anti guvern !

Da ce voiai mă prostane. să apară și la noi un Maidan ca-n Ucraina? Ești naiv, incoerent, dar rezistent. Ai fi bun de săpător.

fc_mioritza
fc_mioritza  •  02 Martie 2018, 07:45

Ce fata de prost are idolul miIogiIor :)))))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează