FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSA STEAUA - U CLUJ 1-3

VIDEO Fanii CSA Steaua îi răspund lui Chipciu: „Singurul «fake» e clubul la care a jucat”

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) îi răspunde lui Alexandru Chipciu, fotbalistul lui U Cluj care a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1. +16   FOTO
Asociația Steliștilor 1947 (AS47) îi răspunde lui Alexandru Chipciu, fotbalistul lui U Cluj care a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 11:08 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 11:13

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) îi răspunde lui Alexandru Chipciu, fotbalistul lui U Cluj care a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

Fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii CSA Steaua în timpul meciului, fostul fotbalist de la FCSB a răbufnit la finalul partidei: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna!”. 

De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”
NAȚIONALA
De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”

Suporterii CSA Steaua, replică pentru Alex Chipciu: „Singurul «fake» la care face referire este clubul pentru care a evoluat”

A doua zi, AS47, pagină de Facebook a suporterilor CSA cu aproape 100.000 de urmăritori, i-a răspuns lui Chipciu.

„Chipciu pare să fie destul de frustrat, și asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înțeles ce spuneau suporterii steliști, și anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua București. 

Declarația lui vine pe fondul acestei frustrări și a negării lui. Dacă vă întrebați despre echipament, atât cel al Stelei, cât și cel al lui U Cluj sunt furnizate de aceeași companie, R-GOL. Singurul «fake» la care face referire este probabil clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 și 2016. 

În privința declarațiilor sale, trebuie să recunoaștem că au fost cel puțin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistență că «Copiii făceau poze cu mine și jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei». Dacă un jucător care începe o conferință de presă cu un «Mânca-ți-aș gura ta!» a ajuns să fie o asemenea vedetă, nu putem decât să zâmbim. Pe viitor va trebui să primim mai bine astfel de «vedete»”, a publicat AS47. 

Fanii CSA Steaua îi răspund lui Chipciu: „Singurul «fake» e clubul la care a jucat”

VIDEO. Chipciu: „Dacă asta e Steaua, cu echipamentul ăla fake, am luat-o razna!”

Primele declarații ale lui Chipciu au fost surprinse de camerele și de microfoanele de ambianță înainte de startul interviului propriu-zis, când Chipciu credea că nu e înregistrat. Apoi, fotbalistul a continuat în aceeași notă și la conferință.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne! Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței.

Chipciu: „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei!”

Chipciu a continuat în aceeași notă și după startul conferinței. 

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici (n.r. - din Ghencea) în 2015 (n.r. - 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri... Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a spus Chipciu

7 trofeea câștigat Chicpiu în tricoul lui FCSB (3 titluri, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României, o Supercupă. A jucat pentru echipa lui Becali între 2012 și 2016, a bifat 169 de meciuri, 34 de goluri și 38 de pase decisive

Mai multe articole de actualitate: 

Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj
CSA STEAUA - U CLUJ
Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj
CSA Steaua - U Cluj 1-3 » Debut de coșmar pentru „militari” în Cupa României: înfrângere categorică în Ghencea
CSA STEAUA - U CLUJ 1-3
CSA Steaua - U Cluj 1-3 » Debut de coșmar pentru „militari” în Cupa României: înfrângere categorică în Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
liviuemil
liviuemil  •  30 Septembrie 2023, 00:03

Adevaratul "fake" e csa-ul reinfiintat!!!!

Nicknack
Nicknack  •  29 Septembrie 2023, 22:55

Pai macar *** armatei cum susttii tu Chipciu ,au fost și înainte tu fa o comparație daca te duce mintea între *** armatei și *** ciobanului..La Jiji găsești pe MM colegul de la Rahova a lui Gigi,Dragomir și acoliții Becali și aia cu citiva ani de pușcărie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barna
Barna  •  29 Septembrie 2023, 20:20
Postat de tristan pe 29 Septembrie 2023, 16:35

Contează prea puțin ce crezi tu

Deci au mai multă dreptate cei ce susțin ca steaua e Becali?÷)))) Priceless!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează