FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - CFR 2-2 (3-1 ÎN TUR)

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 2-2 // Camora se teme de Viitorul: „Joacă cel mai frumos fotbal” + De ce s-a ratat finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 21:47

Mario Camora (32 de ani) a vorbit la finalul duelului cu Astra, 2-2, 1-3 în tur, despre motivele care au dus la ratarea calificării în finala Cupei României.

„Cred că această calificare s-a pierdut în meciul tur. Trebuia să nu luăm gol pe teren propriu, dar noi am luat 3. Azi am intrat mai greu în joc și am luat două goluri. Acum trebuie să ne gândim doar la campionat. Avem meci cu Viitorul acum, o echipă care joacă cel mai bun fotbal din România”, a declarat Camora la TV Telekom Sport.

Rămâne la CFR

Fotbalistul ardelenilor a vorbit și despre viitorul său: „Din vară voi continua la CFR. Vreau să termin aici, mă simt ca acasă. Am semnat un nou contract cu CFR. Familia se bucură. Am avut o discuție cu conducerea și am semnat un nou contract. Rămân la CFR dacă nu mă dau afară. Sperăm să câștigăm din nou titlul”.

Costache: „Am crezut doar 20%”

Valentin Costache, marcatorul unei „duble”, a explicat și el motivele eliminării: „Noi am încercat să jucăm, am avut multe ocazii, dar în primul meci a fost diferența prea mare. Am crezut 20% că ne calificăm. Am vrut să-i luăm tare de la început, dar Astra s-a apărat foarte bine și tot ei au înscris”.

„Oricine se putea speria când a văzut acea fază cu Omrani. Mă bucur totuși că a fost conștient și sper să revină cât mai repede” Mario Camora

Finala Cupei României se dispută pe 25 mai pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Vezi și:

ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional » Omrani s-a prăbușit pe teren! A fost urcat de urgență în ambulanță

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Aprilie 2019, 22:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează