FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 2-2 (3-1 ÎN TUR)

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 2-2 // Să râdem cu Denis Alibec » Cum a răspuns când a fost întrebat ce adversar vrea în finală :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 22:43

Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe CFR Cluj, scor 3-1 în tur și 2-2 la retur. Denis Alibec, căpitanul giurgiuvenilor, a oferit faza zilei la finalul partidei.

Atacantul giurgiuvenilor a fost întrebat ce adversar și-ar dori în ultimul act al Cupei. Răspunsul lui: „Nu știu. Cât e scorul acum?”

Reporterul TV Telekom Sport i-a amintit lui Alibec că returul semifinalei dintre Viitorul și CSU Craiova se joacă joi și pleacă de la scorul de 2-1 pentru constănțeni.

„Aaa, mâine se joacă. Da, ştiu că s-a terminat 2-1 în tur. Nu ştiam când se joacă. Oricine ar fi, noi trebuie să ne facem jocul nostru şi cel mai bun să câştige”, a adăugat Alibec.

„Batem FCSB pentru noi, nu pentru CFR”

Alibec a vorbit la Look Sport și despre calificarea în finală: „E normal să te bucuri. Trebuie să rămânem concentrați pentru ultimul act. CFR Cluj ne-a dominat în repriza secundă, a venit peste noi, ne-a marcat și două goluri. Important e că suntem în finală. Suntem dezamăgiți că nu am câștigat meciuri în play-off, dar puteam salva sezonul cu această performanță. Nu contează cu cine jucăm finala”.

...despre confruntarea cu FCSB: „Sperăm să câștigăm etapa următoare. Pentru noi, nu pentru CFR Cluj. Sperăm să forțăm conducerea și să fie alături de noi. Au venit și acum în vestiar, sperăm să se rezolve problemele”.

Citește și:

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 2-2 // Dan Petrescu, critici dure pentru Alex Ioniță: „Toți alergau, se luptau pe teren, doar el nu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  25 Aprilie 2019, 10:50

Asa se intampla cand te crezi important, si nu esti....Sunt jucatori supraevaluati.

cj666
cj666  •  25 Aprilie 2019, 08:06
Postat de andrei.f pe 25 Aprilie 2019, 05:53

De ras e cazul sa radem de look, post tv obedient CFR. Dupa comentatorul meciului, CFR juca cu echipa a doua spre a treia, cand in fata erau deac, tucudean, omrani si costache. Penibil comentariu !

Eu cred ca e cazul sa radem de tine. Ma tot intreb esti *** sau scrii la bascalie. Dar inclin sa cred ca prima varianta e cea adevarata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  25 Aprilie 2019, 06:08
Postat de zinzir pe 25 Aprilie 2019, 00:27

Si exact cum mirosi taximetristul in uber?

Plescane o gumă sau fumează, te privește superior, vorbește la pertu, te scanează din cap până în picioare, mereu vaită de ceva așteptând (din partea cerului?) să i se facă, să i se dea, să i se aducă etc, încalcă multe reguli de circulație.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează