FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // VIDEO Tudor Băluță, înainte de ultimul meci la Viitorul: „Asta ar fi despărțirea perfectă”

Tudor Băluță - Viitorul
Tudor Băluță - Viitorul

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 19:34

Viitorul va juca în premieră în finala Cupei României, iar acesta va fi ultimul meci pentru mijlocașul defensiv Tudor Băluță (20 de ani) în tricoul constănțenilor.

Finala dintre Viitorul și Astra Giurgiu se va juca sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și va fi liveTEXT pe www.GSP.ro.

Vezi AICI statistici

Tudor Băluță a acordat un interviu site-ului oficial al clubului și a explicat cum a reușit echipa lui Gheorghe Hagi să ajungă în finala Cupei României.

„Mă bucur foarte tare că am reușit să ajungem în finala Cupei. A fost meritul tuturor jucătorilor, pentru că absolut toată lumea a jucat și a contribuit la această calificare. Sper să facem un meci foarte bun la Ploiești și să aducem cupa acasă”, a spus Tudor Băluță.

Pregătirea, cheia succesului

Tânărul fotbalist pune această perfomanță pe seama pregătirii zilnice, dar și a dorinței jucătorilor lui Hagi.

„A fost concentrarea tuturor jucătorilor și responsabilitatea pe care au arătat-o în teren, încrederea și tot ceea ce lucrăm în fiecare zi a fost pus în timpul meciului pe teren. A contat faptul că toți ne-am pregătit mereu, indiferent de cine a jucat mai mult sau mai puțin, iar cine a intrat să joace a făcut-o foarte bine și așa am reușit să ajungem în finala competiției”, a explicat jucătorul născut în Craiova.

Băluță și compania asigură că se vor concentra exclusiv pe meciul cu Astra Giurgiu și vor da totul pe teren.

„Mai sunt câteva zile, cu toții suntem focusați și ne gândim la finală. Este nerăbdare, dorința de a face un meci cât mai bun și vrem să ne pregătim cât mai bine în aceste zile, ca la ora meciului să fim cu toții 100% și să arătăm tot ce putem noi mai mult”

Din vară, în Premier League

Finala Cupei României va fi ultimul meci pentru Tudor Băluță la Viitorul. Fotbalistul va merge la Brighton, în Premier League, echipă cu care a semnat încă din iarnă.

Acesta speră să plece în Anglia cu încă un trofeu în palmares, după cel de campion al României câștigat în sezonul 2016-2017.

„Ar fi o despărțire foarte frumoasă de echipă, de băieți, să ne bucurăm la finalul meciului pentru câștigarea trofeului. Ar fi despărțirea perfectă de club”, a mărturisit Tudor Băluță.

3milioane de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță, potrivit Transfermarkt.

53de meciuri a jucat Băluță pentru Viitorul în Liga I

VEZI ȘI:

VIITORUL - ASTRA, FINALA CUPEI // Asaltați de fani » Gică Hagi, Ianis și Eric au fost favoriții puștilor constănțeni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează