FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO 1-0

Băluță le face o promisiune fanilor Craiovei după victoria istorică cu Dinamo: "Cu orice preț!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:29

Alexandru Băluță le promite fanilor Craiovei un trofeu în acest sezon. Universitatea s-a calificat în semifinalele Cupei României după 1-0 cu Dinamo și este principala favorită la câștigarea competiției. 

"Pentru noi este important că am reuşit să câştigăm acest meci. Ştiam că nu va fi uşor, mai ales că Dinamo şi-a jucat ultima şansă, dar sunt fericit că le-am adus o bucurie aşa mare suporterilor. Acum ne concentrăm pe meciul viitor din playoff.

Am dominat partida, am avut ocazii în prima repriză, în partea a doua era normal ca ei să rişte mai mult, dar nu au avut ocazii clare de gol.

Publicul ne-a ajutat enorm, au fost momente grele pe teren, care nu ne ajută deloc, dar fanii ne-au împins de la spate şi am reuşit calificarea. Ne temeam de prelungiri, acolo nu poţi să-ţi dai seama ce se poate întâmpla. Îmi doresc să aducem acest trofeu cu orice preţ şi să ne batem la campionat", a spus Băluţă, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
dansy
dansy  •  07 Martie 2018, 11:48
Postat de vicol_vali pe 07 Martie 2018, 03:56

Hop, avem olteni cu orgasm. :D.

Voi nici orgasm nu aveti desi o frecati de luni de zile!

vicol_vali
vicol_vali  •  07 Martie 2018, 03:56
Postat de Stefan Anghel pe 07 Martie 2018, 01:31

domnilor olteni din banie,parca dresura de catei a fost interzisa de doamna firea ! nu va ie mila de bietele fapturi adapostite la stadionul vier pfoten din stefan cel mare ??? bietii spartkakushi au ajuns divertisment pt cine are rabdare sa-i vada !!! venus si carmen,pazea ca vin *** !!!!!!!!!!!!!!

Hop, avem olteni cu orgasm. :D.

vicol_vali
vicol_vali  •  07 Martie 2018, 03:53
Postat de pol1tehnicaiasi pe 06 Martie 2018, 23:32

Luati-va gandul ba...Cupa Romaniei va fi castigata de Politehnica Iasi !!

Craiova. Cristea a venit numai cu mizerii la Dinamo, se credea noul Mutu, care să plece pe 1 milion de euro și să facă el carieră de piatră afară. Problema lui este că-i stelist, iar steliștii au parte de un play-off liniștit fără Dinamo. Și CFR au un play-off liniștit fără Dinamo. Craiovenii oricum se concentrează pe Cupa României acum. Deci, GG+Digi contra CFR! Dinamo poate să și retrogradeze, chiar sezonul ăsta nu ne interesează.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează