FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-1

Ce a spus Niculescu după victoria imensă obținută de FC Voluntari în fața lui CSU Craiova: "Îmi doresc finala, e ceva unic să joci cu trofeul pe masă" » Cum le răspunde oltenilor care l-au înjurat

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 22:28

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, s-a declarat extrem de mulțumit de victoria obținută de echipa sa pe terenul lui CSU Craiova, în manșa tur din semifinalele Cupei României.

Deși își dorește enorm calificarea în finală, antrenorul ilfovenilor crede că echipa olteană e în continuare favorită la accederea în ultimul act:

"Am câștigat meciul tur, nu înseamnă nimic. În continuare, cred că CSU Craiova e favorită. Are un lot bun, jucători foarte buni, e printre cele mai bune echipe din Liga 1.

Am făcut un joc tactic perfect, nu le-am dat nicio șansă. Craiova nu a vrut să primească gol acasă, nouă ne-a fost frică să atacăm. A fost un meci tacticizat. Noi am vrut să nu pierdem, dar am câștigat, meritat spun eu. 

Am reușit să închidem bine spațiile și mă bucur foarte tare. E cel de-al patrulea meci încheiat fără gol primit. Mă bucură mult acest aspect, mă bucură faptul că aducem victorii, asta e important pentru moralul jucătorilor

Eu îmi doresc să câștig trofeul, asta le-am transmis și jucătorilor, să joci o finală cu un trofeu pe masă e ceva aparte, poate ceva cu care nu te întâlnești de multe ori în carieră", a spus Claudiu Niculescu,la TV Dolce Sport.

Niculescu a vorbit și despre injuriile pe care le-a primit de-a lungul partidei de către fanii olteni prezenți pe stadionul din Severin. 

"Dacă suporterii consideră că e normal să mă înjure, e ok eu nu i-am băgat în seamă.

Am văzut câțiva adolescenți care m-au înjurat în timpul meciului, probabil nici nu erau născuți când eu plecam de la Craiova", a mai spus tehnicianul.

"Mă bucur că am înscris. Ne-am dorit să facem un joc bun, să nu primim gol. Suntem bucuroși că am reușit să înscriem și că am reușit un meci bun.

Va fi un meci greu și în retur, așa că va fi nevoie să fim atenți dacă vrem să ne calificăm.

Claudiu Niculescu ne-a spus să avem atitudine și să avem încredere în noi" Laurențiu Marinescu, marcatorul golului ilfovenilor

FC Voluntari a câștigat manșa tur a semifinalelor Cupei, impunându-se în fața lui CSU Craiova, scor 1-0 (AICI ai DETALII despre partidă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Aprilie 2017, 09:37

Niculescule -ti doresc sa joci finala cu Poli Tms sa le aratam celor din Play of ca si in Play aut se joaca fotbal

bazileon
bazileon  •  28 Aprilie 2017, 08:33

Au dat totul cu Dinamo!

fcu1948
fcu1948  •  28 Aprilie 2017, 07:41
Postat de ion.ionescu pe 28 Aprilie 2017, 01:20

N-aţi jucat nimic, nici unii nici alţii....Voi eraţi la alţii, v-aţi temut de parcă întâlneaţi pe Barca, deşi ăla de se crede Messi (Băluţă) era ocupat cu interviurile. Despre CSU, vechile mele concluzii : 1-muşte fără cap, 2-nu vor în Europa, n-au bani ! Bancu face intenţionat 11 m iar Calancea nu mişcă în poartă, să nu...greşească...probabil vor mai aduna puncte pentru drepturile tv. Totuşi, nu înţeleg ce se doreşte : cu un stadion nou şi o echipă în Europa puteau găsi un investitor serios din Vest...

Cine naiba sa investeasca intr-o clona fara viitor? Apropo, oare de ce l-au injurat oltenii pe Niculescu din moment ce nu a jucat la Universitatea Craiova, ci la un SRL care n-avea legatura cu Stiinta? Ca doar stim cu totii ca Univ. Craiova a renascut in 2013....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează