FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // Costel Enache: „Denis Alibec are suflet de copil, când e supărat se vede imediat”

Denis Alibec - Astra Giurgiu
Denis Alibec - Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 22:20

Costel Enache (46 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit înaintea finalei Cupei României, printre altele, și despre situația lui Denis Alibec (28 de ani).

  • Astra Giurgiu - FC Viitorul se joacă mâine, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Vezi AICI date despre meci

Tehnicianul a explicat de ce jucătorul său se exteriorizează prin reacții nervoase în timpul meciurilor și nu numai. A vorbit despre frustrare, dar și despre dorința lui Alibec de a ajunge cât mai sus.

„Denis arată foarte bine sentimentele, trăirile. El nu şi le poate ascunde. Are suflet de copil şi, exact ca orice copil, când e supărat se vede imediat, când e dezamăgit. Şi-a dorit mult de la sezonul ăsta, a fost foarte aproape de convocările la lotul naţional, dar accidentările l-au ţinut deoparte. Şi e puţin frustrat. Dar în acelaşi timp e şi foarte motivat, pentru că înţelege că suntem cu toţii responsabili pentru ce ne aşteaptă mâine, o luptă dură”, a spus Costel Enache, la conferința de presă.

Totodată, Enache a explicat că Alibec nu are o problemă cu Astra Giurgiu, ci își dorește să facă parte dintr-o echipă cu obiective mai înalte.

„Denis este un jucător care poate fi imaginea clubului nostru şi de aceea vreau să îi transmit şi pe această cale, chiar dacă el ştie foarte bine, că e responsabil pentru ceea ce se întâmplă. El nu că vrea să plece de la Astra, el vrea să plece la un club cu pretenţii mai mari decât clubul nostru”, a mai spus antrenorul Astrei.

CITEȘTE ȘI:

Presiunea Astrei a dat roade: Sebastian Colțescu, schimbat cu Radu Petrescu pentru finala Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  25 Mai 2019, 07:47

1 an si 4 luni de armata (ca inainte de '89) l-ar fi pus pe picioare...

bodrin
bodrin  •  25 Mai 2019, 00:59

Toți fotbaliatorii de la noi au suflet de copil pentru că nu au evoluat, nici psihic, nici ca nivel de educație, nici ca orice altceva! Niște băiețoi tatuați, care-și arată cu mândrie bărbile, banii, tatuajele, fetele si mașinile crezând că sunt bărbați. Dar nu sunt decât niște băieți care bat mingea si care nu fac multe parale pe piața transferurilor. Doar Gigi mai dă bani pe ei...el e în elementul său cu oile...

demolarii
demolarii  •  25 Mai 2019, 00:38

La 28 de ani sa ramai la gandirea unui copil? Parintii lui au ce isi reprosa. Cand nu va mai juca fotbal ce va face? Va aparea in presa, pe la tv, pe orice motiv doar pentru ca un timp numele lui mai spune ceva? Vezi cazul Mitea. Sau Daminuta. Are 28 de ani. Cam 5-8 ani de cariera. Atat. Daca nu cumva vreo accidentare, sau vreo depresie , ii va pune capat carierei. E drept ca va avea o poza o un McLaren de 170 mii euro, dar un fotbalist realizat isi permite o asfel de masina din salarul lunar. Dar e vorba de fotbalisti, nu de jucatori de Counter Strike....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează