FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PEN.

Chinul din Cupă cu U Cluj l-a șocat: "Dinamo nu arată deloc bine! E anormal pentru un asemenea club"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 11:16

Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al lui U Cluj, semnalează forma incredibil de slabă prin care trece Dinamo. "Câinii" s-au impus în urma loviturilor de departajare în meciul cu "Șepcile Roșii", iar Sabău s-a declarat uimit de lipsa de intensitate a jucătorilor lui Miriuță. 

"Dinamo nu arată deloc bine. E clar că nu a fost cu nimic superioară lui U Cluj, ceea ce mi se pare anormal pentru un club de talia lui Dinamo. Este clar că le trebuie o altă abordare, altă concentrare, altă atitudine, determinare, dar și jucători care să facă diferența, în momente cheie, pentru că de fapt asta se așteaptă de la jucătorii lui Dinamo.

Probabil că și aceste mișcări, discuții de la nivelul conducerii clubului, dar și de la nivelul conducerii tehnice nu fac deloc bine. Pentru că, în astfel de momente, jucătorii scapă destul de ușor de responsabilități. Și zvonurile legate de plecarea domnului Negoiță au destabilizat atmosfera.

Luați individual, jucătorii nu sunt chiar răi. Sunt unii care reprezintă echipele de tineret, chiar și echipa mare, au jucat acolo, dar cred că trebuie să se concentreze pe ce au de făcut în teren. Trebuie să se respecte pe ei, ca jucători, și apoi pe Dinamo", a declarat Ovidiu Sabău, la TV Digi Sport.

Dinamo s-a calificat miercuri seara în sferturile Cupei, după o victorie obținută greu pe terenul lui U Cluj, la penlaty-uri (detalii + video, aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  30 Noiembrie 2017, 16:54

SA LE DAM SI NOTE : BRANESCU 6;-- ROMERA 5; NEDELCEARU 6; MARICI 4; FILIP 5;-- HANKA 4; ANTON 5;(DUDEA 6) -- CORBU 4; SOLOMAO 4;GHEORGHE 3;(SERBAN5)--NEMEC 3; (RIVALDINIHO5:)

mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2017, 14:47

Ioan Ovidiu Sabau a zis de jucatorii lui Dinamo ca "luati individual,jucatorii nu sunt chiar rai'! Si atunci,nu care cumva lui Dinamo ii mai trebuie si un antrenor,care sa-i aseze in teren si sa-i dirijeze?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Noiembrie 2017, 12:54

Trebuie alti jucatori. SUnt prea buni pentru DINAMO. Asa cred ei....asa ca afara cu ei. Altii asteapta la usa. Erau destui *** pe site-uri care spuneau ca daca Hanca castiga 4.000 de euro / luna, normal ca joaca de 4.000 sau ca isi doreste sa plece. Acum castiga 11.000 si joaca CU MULT MAI PROST ca inainte. De Filip nici nu are rost sa vorbim. O pra..m.a..tie de jucator oriunde joaca. Branescu inalt ca o prajina si b... ca o ! Sunt mult prea slabi pentru DINAMO. De vina este cine a facut selectia. Cine si-a dat acceptul sa avem jucatori ca Nedelcearu (o alta mare dezamagire), Filip, Branescu, Katickas, Dudea....vai mama lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează