FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

GSP LIVE. EXCLUSIV Cornel Dinu aplaudă o decizie a lui Mihalcea: „Îi dau tot creditul”

Adi Mihalcea
Adi Mihalcea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 19:56 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 20:25

Dinamo și FCSB joacă de la 20:00 în turul semifinalelor Cupei României, iar Cornel Dinu a prefațat meciul la GSP LIVE.

  • Partida e liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Cu 10 minute înainte de startul meciului, Cornel Dinu a ironizat cele două echipe, dar a salutat deciziile luate de Mihalcea: faptul că a mizat pe Mihai Popescu în fața lui Ante Puljic și aceea de a-l numi pe Ricardo Grigore căpitan.

Vorbim de un nevolnic, Negoiță, care nu știe decât să sugă și un Gigișor, căruia îi spun «La mulți ani» și care a mai băgat bani. Dar a umplut ciubărul cu lapte și i-a dat cu piciorul. El măcar a mai băgat bani, nu doar a luat, așa cum s-a distrus palmaresul și imaginea lui Dinamo. 

Puljic e pe banca de rezerve, iar eu am încredere în cei doi jucători pe care i-am avut printre preferați (n.r. Adi Mihalcea și Gică Mihali). Puljic, așa-zisul lider... Căpitanul nu e chiar ca un lider.

VIDEO. Cornel Dinu îl laudă pe Mihalcea

Le dau tot creditul, pornind de la faptul că și Cruyff a fost pus căpitan la 22 de ani și că Lucescu l-a pus căpitan pe Hagi. Și eu am pus căpitan un om de-al casei, pe Cătălin Hîldan. Le dau credit lui Mihalcea și Mihali. Puljic e un jucător care a fost căpitan, dar ei sunt împreună cu vestiarul. Le accept și respect decizia. Dinamo va trebui să renască și e bine că e un căpitan din casă.

Azi se întâlesc nici măcar epigonii, că l-am jigni pe Eminescu. Echipele care se întâlnesc acum sunt un hohot de râs al istoriei, având în vedere ce a fost altă dată”, a spus Cornel Dinu la GSP LIVE.

Scandal în vestiarul lui Dinamo

GSP a scris luni despre tensiunile de la Dinamo. O altă temă care a dat foc vestiarului ar fi fost numirea peste noapte a lui Ricardo Grigore în postura de căpitan al lui Dinamo. Fundașul de 21 de ani a purtat în premieră banderola „câinilor" la meciul cu Sepsi, dar prestația sa a păstrat linia ridicolă a întregii echipe. 

Jucătorii îl suspectează pe Mihalcea că ar face jocurile lui Giovanni Becali, agentul fotbalistului, astfel încât statutul de căpitan să-l ajute la o eventuală vânzare peste hotare.

Dinamo - FCSB // Echipele e start:

Dinamo: Piscitelli - Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Mrzljak, Răuță - Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr - D. Popa
Rezerve: Straton - Puljic, Sin, I. Filip, Bani, Moldoveanu, Montini, Mihaiu, Șerban 
Absenți: Perovici (fără viză medicală), N'Diaye (nereținut în lot) 
Antrenor: Adrian Mihalcea

FCSB: A. Vlad - Crețu, Miron, I. Cristea, Pantea - Vînă, Ov. Popescu, D. Olaru - Moruțan, Ad. Petre, Ad. Popa Rezerve: R. Udrea (18 ani) - C. Dumitru (16), Ov. Perianu (18), A. Pandele (16), C. Tand (18), A. Niță (17) 
Absenți: Fl. Tănase (suspendat), Planici (contract reziliat), Panțâru, Momcilovici, Soiledis, Oaidă, Al. Stan, Nedelcu, L. Filip, Florinel Coman, Dennis Man (accidentați) 
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Atât de mare e diferența! Un singur jucător al roș-albaștrilor valorează cât întreaga echipă a lui Dinamo!

Adrian Mihalcea recunoaște tensiunile din vestiar: „Au fost discuții bărbătești”

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (11)
10204516406449661
Liviu Mihailescu  •  25 Iunie 2020, 20:51

Un zero mare dinu si mihalcea. La fel si jumatate de echipa. Iar tanarul capitan este cel mai prost de pe teren. Uite de asta vom juca la anul la matineu.

954215071297337
Rosca Stelus  •  26 Iunie 2020, 13:41

...era vorba de incredere...

954215071297337
Rosca Stelus  •  26 Iunie 2020, 13:40

Bine ca avea Dinu , inainte de meci , in alegerea lui Mihalcea ( mare antrenor), ca altfel ce ne faceam ! Si asa erau ametiti, a venit asta sa-i ameteasca de tot ! Totusi cred ca a fost o lipsa de inspiratie.... sau , mai bine spus, lipsa de valoare ! Multi sunt prieteni cu fotbalistii...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează