FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

CSIKSZEREDA - DINAMO // FOTO + VIDEO Atacuri rasiste ale fanilor lui Csikszereda în finalul meciului cu Dinamo: "Țiganii, țiganiI!"

O parte dintre fanii lui Csikszereda la meciul cu Dinamo // FOTO: Bogdan Bălaș +5   FOTO
O parte dintre fanii lui Csikszereda la meciul cu Dinamo // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 23:21

Finalul meciului dintre Csikszereda și Dinamo, câștigat de harghiteni în urma loviturilor de departajare (3-3, 9-8), a fost unul de-a dreptul incendiar, care s-a lăsat cu mai multe scandări rasiste ale gazdelor, ce le-ar putea aduce suspendarea pentru următorul meci. 

După ce dinamoviștii au avut de trei ori ocazia de a tranșa partida, însă au ratat de fiecare dată, Csikzereda a trecut în avantaj la loteria penalty-urilor. Delorge trebuia să înscrie ca să o mențină pe Dinamo în joc. A bătut însă lamentabil, direct pe centrul porții. Arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că Bordas nu a stat pe linia porții, după ce gazdele apucaseră să sărbătorească deja calificarea! Delorge a clacat și a doua oară, executând la fel de slab.

Momentul în care arbitrul Andrei Antonie a dictat repetarea penalty-ului lui Delorge i-a aprins pe fanii ciucani care au umplut stadionul la acest meci! Deși tot meciul au scandat cântece în limba maghiară, aceștia au apelat la celebrele scandări autohtone: "Hoții, hoții" și "Rușine să vă fie". 

Fanii lui Csikszereda au lansat apoi un atac rasist la adresa românilor, pe care i-au insultat la unison: "Țiganii, țiganii, țiganii!". Ulterior, spectatorii au scandat și: "Ria, ria, Ungaria".

Vezi și: VIDEO Scandal după meci! Ultrașii dinamoviști au mers din nou peste jucători » Cum i-au ironizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Noiembrie 2018, 17:41

POATE ACUM SE VOR LUA MASURI SI IMPOTRIVA LOR PT RASISM,ASA CUM SUNT AMENDATI SI ROMANII,AMENDA AR TREBUIE SA FIE URIASA SI DE LA LPF SI DE LA CNCD

para.para
para.para  •  02 Noiembrie 2018, 16:52

Rasisti sunteti voi ca nu spuneti adevarul. "Ria-Ria-Ungaria" au strigat abia dupa ce bucurestenii au inceput sa strige eterna vorba, aia cu "afara, afara cu.... ". ***, noi stim ca ati devenit hartie de scandal ***, da nici chiar asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  02 Noiembrie 2018, 14:51
Postat de miki123 pe 02 Noiembrie 2018, 10:12

Meei raduflu....problema mare pe care o aveti ***, este ca in ungaria sunteti niste paria si in Romania nu va recunoaste nimeni!?! ***!

De ce imi stergeti comentariile?!? Am scris că Mongolia este țara mamă a ungurilor, așa cum Transilvania, Moldova și Țara Românească este România și a fost, este și va fi a Românilor!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează