FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - CFR CLUJ

EXCLUSIV Fierbe Clujul! Câte bilete s-au vândut la derby-ul de joi dintre U și CFR: „Realist, astea sunt așteptările”

U și CFR Cluj se vor înfrunta în Cupa României
U și CFR Cluj se vor înfrunta în Cupa României

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 10:51 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 11:26

Derby incandescent joi seară între U Cluj și CFR Cluj, în Cupa României Betano, gazdele au vândut deja peste 10.000 de bilete și estimează că vor fi 20.000 de spectatori la duelul orgoliilor. „Feroviarii” au peste o mie de tichete la meci.

Se anunță un derby de foc joi seară, de la ora 20:30, între U Cluj și CFR Cluj în etapa secundă din grupele Cupei României

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu mai este doar ”campioana deplasărilor”, de la revenirea ”Moțului” a făcut zilele grele granzilor, nu a pierdut cu FCSB, Farul și CSU Craiova, iar în campionat vrea să prindă play-off-ul.

A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc”
DECLARAȚII
A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc”

Oficialii lui U Cluj anunță: „Am depășit 10.000 de bilete vândute la meciul cu CFR Cluj”

CFR Cluj este în cursa pentru titlu, a făcut spectacol aseară cu Farul, campioana en titre, și s-a impus în ultimul derby direct dintre cele două rivale, în campionat, pe 21 august, după un meci total, ”feroviarii” impunându-se pe Cluj Arena, scor 4-3. Practic, rezultatul care a declanșat despărțirea ”Șepcilor roșii” de Anton Petrea.

Acum, alb-negrii caută răzbunarea și promit o experiență senzațională la meciul de joi. 

Am depășit 10.000 de bilete vândute, fără a le mai pune la socoteală pe cele peste 1.000 de tichete din sectorul oaspeților”, au anunțat oficialii lui U pentru GSP.ro, atunci când au fost chestionați care sunt ultimele informații vizavi de vânzarea biletelor.

Estimările conducătorilor de la U Cluj: 20.000 de spectatori în tribune

„De scos la vânzare, (biletele) se scot treptat. Prima dată, peluza noastră și sectoarele centrale de la inelul superior al tribunelor 1 și 2. Apoi, sectoarele laterale de la inelul 2 al tribunelor 1 și 2. Și abia apoi sectoarele de la inelul 1.

Ne așteptăm, realist, la peste 20.000 de spectatori. Va fi un meci așteptam de tot orașul, va fi spectacol”, au transmis reprezentanții clubului gazdă.

8ani și jumătate au trecut de la precedenta victorie a lui U contra lui CFR, în campionat, 1-0

Citește și alte știri:

Soția unui fotbalist român celebru, party de pomină cu Ronaldinho într-o locație exclusivistă din Dubai: „Hello, again!”

Oltenii îl consideră pe Balaci „fotbalistul suprem”! Ce spune bunul prieten al „Prințului”, Sorin Cârțu, despre comparație dintre Balaci și „Regele” Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  31 Octombrie 2023, 20:06

Numai "U" !

corneliusarmis
corneliusarmis  •  31 Octombrie 2023, 12:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cj666
cj666  •  31 Octombrie 2023, 12:09

U e pe val in ultima vreme. Dar CFR e net superioara daca joaca determinat ca si cu Farul. Daca in schimb joaca cum a jucat cu Dinamo sau Petrolul, U are prima sansa. Va fi un meci tare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează