FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - DINAMO

Dinamo aliniază două echipe diferite la Oradea, în Cupă și în Superligă

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 10:43 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 16:32

Dinamo are două meciuri la Oradea: cu FC Bihor (vineri, în Cupa României) și cu UTA (luni, în Liga 1). Elevii lui Ovidiu Burcă vor ajunge de joi acolo ți se vor antrena în oraș în perioada respectivă. Antrenorul roș-albilor luptă pe cele două fronturi cu garnituri diferite

Dinamo parcurge o perioadă turbulentă în Liga 1, cu o serie lungă de eșecuri, ultima victorie datând din 19 august, 3-2 la Voluntari. De atunci, a urmat, în campionat, o serie de 8 meciuri fără victorie, trei remize și 5 eșecuri.

10 detalii inedite din etapa a zecea din Liga 3 » Dinamo a făcut scor la Breaza, „thriller” pentru echipa lui Costin Lazăr + Stefan Nikolic a marcat iar!
REZULTATE
10 detalii inedite din etapa a zecea din Liga 3 » Dinamo a făcut scor la Breaza, „thriller” pentru echipa lui Costin Lazăr + Stefan Nikolic a marcat iar!

În Cupa României, Dinamo a avut rezultate mai bune decât în Superligă

În Cupa României a avut rezultate mai bune, a învins Metaloglobus, scor 2-1, pe 29 august, de fapt ultima victorie într-o competiție oficială, după dubla lui Ahmed Bani și o suită de ratări uriașe ale adversarei și o remiză cu FCU Craiova, scor 1-1, la București.

Acum, trupa lui Ovidiu Burcă, tot mai puternic contestat de către suporteri, vrea să-și refacă moralul cu FC Bihor (locul 1 în C8), o formație care defilează în seria ei, neînvinsă în 10 etape, care a pierdut în prima etapă din grupele Cupei României, 0-2 cu FCSB. 

Orădenii au ajuns în această fază a competiției după ce-au trecut de trei echipe fără să primească gol: Lotus Băile Felix (3-0), Sănătatea Cluj (2-0) și FC Argeș (1-0).

Roș-albii vor ajunge de joi la Oradea, cu avionul, se vor cantona în orașul de pe malul Crișului, unde vor rămâne până după etapa de luni seara cu UTA, formația lui Mircea Rednic evoluând pe final de an, în campionat, în exil, pe stadionul „Iuliu Bodola”.

Joi seară, de la ora 20:30, echipa lui Burcă se va duela cu FC Bihor, gazdele au anunțat că mai sunt foarte puține, probabil, va fi sold out până la ora confruntării.

3-2a scorul meciului din primăvara 2004, în favoarea dinamoviștilor, după golurile lui Florentin Petre, Semeghin și Claudiu Niculescu, respectiv Vrăjitoarea și Dianu

19ani au trecut de la precedentul meci oficial al ”câinilor” la Oradea, 3-2 cu FC Bihor, în campionat, în sezonul în care Dinamo a cucerit eventul

11mii de spectatori au fost la meciul FC Bihor - FCSB (0-2) din prima etapă a grupei Cupei României

Cu cine atacă Dinamo

Ovidiu Burcă va da credit în Cupa României fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în ultima vreme, în ideea ca pe „titulari” să-i aibă proaspeți pentru etapa cu UTA, echipa lui Mircea Rednic fiind, momentan, tot în zona inferioară a clasamentului.

Astfel, în formula de start a „câinilor” sunt așteptați fie Began, fie Dujmovic, supărat că a fost doar rezervă în această parte a sezonului de Liga 1, Ricardo Grigore, Giafer, David Irimia, Iulian Roșu, Ghezali și Bani.

Antrenorul bucureștenilor are o singură problemă de lot, Moura care este accidentat de mai multă vreme și va mai fi absent cel puțin două săptămâni.

500de bilete au primit cei de la Dinamo pentru meciul de la Oradea

VIDEO Totul despre FC Bihor - Dinamo

Citește și alte știri:

live ora 15:00 Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Program, televizări și clasamente

Fanii dinamoviști îi pot lua la întrebări pe Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu la Oradea! Urmează Capitala. Detaliile evenimentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează