FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - ASTRA 1-2

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - ASTRA 1-2 // De ce a odihnit Dan Alexa în Cupă toți titularii din meciul cu Dinamo: „Asta e primordial”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 20:55

Dunărea Călărași a fost eliminată de Astra Giurgiu, scor 1-2 (Hambo 4, 7 / V. Munteanu 90), în sferturile de finală ale Cupei României.

Dan Alexa, antrenorul călărășenilor, a odihnit o bună parte a jucătorilor de bază, considerând că primordială e rămânerea în primul eșalon.

„Am odihnit toți titularii care au intrat cu Dinamo. Pentru noi, important este ca jucătorii care nu au evoluat o perioadă lungă, Steliano Filip, Mapuku, Gabi Iancu, să aibă un meci oficial în picioare, pentru că vine play-out-ul și pentru noi e esențial să arătăm bine acolo.

Am început jocul cum nu se poate mai prost, cu două goluri în 5 minute, pe greșeli nepermise, două goluri trase la indigo, după neatenția liniei de fund. Am început de la 0-2, apoi am controlat jocul. Astra e o echipă cu experiență, care s-a apărat. Am avut situații bune, am dominat apoi, am avut un ritm bun de joc.

Din păcate, am înscris golul de 2-1 prea târziu și era greu să revenim. Astra a jucat cu toată echipa, mai puțin Alibec și portarul titular. Din păcate, am făcut greșeli nepermise. E foarte greu, când joci cu Astra, să începi de la 0-2, am încercat să presăm, am avut situațiile noastre, dar din păcate am intrat prea târziu în joc”, a declarat Alexa la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Niculae, dezvăluire de senzație despre Alibec: „I-a spus soției mele că nu vrea salariu, doar niște bani pentru mama lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2019, 12:14

A gresit Alexa..aveau si ei sansa lor sa ajung in semifinale si au dat cu piciorul...au timp teleleu sa joace pentru evitarea retrogradarii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează