FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 2-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 2-1 // Dan Alexa, euforic după ce a eliminat-o pe FCSB: "Așa rămâi în istoria oamenilor și în istoria unui oraș. Eram obligați să câștigăm!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 00:13

Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, a vorbit despre victoria echipei sale, care a învins-o pe FCSB cu 2-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

"Dunărea a fost echipa mai bună. A fost o victorie istorică, s-a obținut la primul meci jucat în nocturnă pe acest stadion. A fost o atmosferă ca de sărbătoare, eram obligați să facem o figură frumoasă. Așa rămâi în istoria oamenilor, în istoria unui oraș, e cea mai mare motivație. 

Știam că putem profita la fazele fixze, mai ales că FCSB nu avea la dispoziție fundașii centrali de meserie.

Îl respect pe Gigi Becali, el bagă foarte mulți bani, în ciuda greșelilor lui pe care eu nu le comentez. Nu am ce replici să-i dau, chiar nu sunt în măsură să-i dau lui replici", a spus Dan Alexa, la TV Telekom Sport. 

...despre eliminarea lui Dinamo: "Cupa era ultima lor șansă. Cred că această eliminare va cântări mult în viitoarele evoluții ale Stelei".

Vezi și: FOTO + VIDEO Delir în vestiar! Dan Alexa și jucătorii săi au pornit fiesta după ce au eliminat-o pe FCSB din Cupă » Ce au scandat

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
vnelu02
vnelu02  •  02 Noiembrie 2018, 07:16

Îi mai bagă ţiitoarea un tortuleţ ...

spinoza
spinoza  •  02 Noiembrie 2018, 05:06

Doar n-ai câștigat Liga Campionilor! In rest bravo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close