FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI U19

EXCLUSIV Acuze de xenofobie după Botoșani - Csikszereda: "Peste tot pățim asta! Trebuie să vadă lumea ce se întâmplă!"

FOTO: FCBotoșani.ro
FOTO: FCBotoșani.ro

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 13:58

Miercuri, 15 noiembrie, pe Stadionul Ipotești s-a disputat partida din șaisprezecimile Cupei României dintre FC Botoșani și FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Gazdele s-au impus la penalty-uri, scor 6-5, scorul din teren fiind egal, 1-1. 

Spectacolul din teren a umbrit cele întâmplate în tribună. Oficialii formației oaspete au fost deranjați de felul în care au fost tratați. Acuză faptul că au ar fi fost întâmpinați cu scandări xenofobe și rasiste, care ar fi persistat pe durata întregului joc.

Szondi Zoltán, președintele celor de la Csikszereda, a explicat pentru GSP.RO cele întâmplate. Anunță că a depus o plângere la Comisia Centrală a Arbitrilor, invocând faptul că meciul ar fi trebuit oprit.

"Vineri am trimis o adresă la CCA pentru că echipele noastre de juniori, în mod absolut regulat, sunt primite cu manifestări și coruri xenofobe și rasiste. La Botoșani tot meciul așa a fost. Am jucat Cupa României U19, nu am mai putut îndura. Am trimis o cerere la CCA, e și o înregistrare video. Să vadă lumea ce se întâmplă!

La noi, arbitrii nu iau nicio măsură, niciodată. Deși, dacă ne luăm după regulament, meciul ar trebui oprit. Nu se întâmplă nimic, niciodată. Doar la finala U17 de anul trecut, când a fost toată Federația prezentă și arbitrul nu a avut de ales, atunci meciul a fost oprit. Dar e vorba doar despre o excepție", a zis Szondi Zoltan pentru GSP.RO.

Oficialii celor de la FC Botoșani n-au putut fi contactați pentru o reacție!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
749913671784643
Razvan Marcel  •  23 Noiembrie 2017, 00:52

A jucat și Șepci la Botoșani și nici măcar nu ia jignit.Si în tribune erau 4-5 mii de spectatori.Ma uitam la handbal sa vedeți acolo cum strigau unguri.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  20 Noiembrie 2017, 19:13

Păi ce ați vrea, stadioanele din România au fost construite ca să aibă unde să se adune ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  20 Noiembrie 2017, 18:19
Postat de ungurul_vesel pe 20 Noiembrie 2017, 18:03

Pe vremea studentiei am calatorit cu trenul si a inceput unul la un moment dat sa-mi povesteasca ce rai sunt ungurii, ii prezenta ca un fel de bau-bau,l-am ascultat pana la capat si la sfarsit i-am zis ca si eu sunt ungur, saracul nu mai stia ce sa zica. Ce sa-i faci, a adus Ceausescu toti taranii la oras si saracii au impresia ca sunt mari oraseni si superiori restului lumii pentru ca ei, sau poate parintii lor au fost adusi la oras pentru ca sunt cei mai destepti dintre destepti.

Ungure,daca te-as avea vreodata inaintea ochilor ti-as reaminti intr-un mod cu totul si cu totul aparte ce le-au facut inaintasii tai horthy-isti romanilor nevinovati in vara lui `40.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează