FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSÍKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PEN.

EXCLUSIV Au produs surpriza ultimilor 50 de ani, dar au fost șocați în vestiar de anunțul antrenorului: "Asta e decizia mea și punct!"

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 16:14

Cunoscut drept un tip echilibrat, antrenorul lui Csikszereda, Valentin Suciu, a ales o metodă inedită de a sărbători, alături de jucătorii săi, victoria istorică din optimile de finală ale Cupei României cu Dinamo.

Ciucanii nu au plecat acasă după finalul jocului, ci au fost nevoiți să-și mai domolească din euforie... în cantonament, a decis Valentin Suciu, care pregătește duelul din etapa a 11-a din L3, cu Unu Fotbal Gloria Bistrița. "Pregătisem acest lucru indiferent care ar fi fost rezultatul meciului și soarta calificării. Intensitatea unui joc împotriva unei echipă de primă ligă înseamnă altceva față de cele cu care suntem noi învățați. Avem meci greu, duminică, la Bistrița și trebuie să fim pregătiți", a spus Suciu.

Tehnicianul consideră că jucătorii săi se vor concentra așa cum trebuie pentru meciul cu formația care ocupă locul 12 în C5: "Am încredere în ei, așa cum am avut și la meciul cu Dinamo. Trebuie să fie profesioniști și să trateze la fel și jocul cu Gloria. Singura problemă e să îi reface fizic, după 120 de minute și penaltyuri care au avut și ele prelungiri”.

Suciu n-a uitat un episod dificil pentru echipa lui: “Am pierdut acasă cu Comuna Recea, 0-3. Cred că a fost o problemă de mentalitate. A fost chiar după tragerea la sorți din Cupă. Era mai bine, la momentul acela, dacă băieții nu știau cu cine vor evolua în optimi. Dar mă bucur că au luptat să depășească acel moment și încet, încet, facem ceea ce trebuie”.

“Mă bucur la fel și la o victorie cu ultimul loc din C”

Suciu încearcă să rămână echilibrat după succesul fantastic din Cupă: "Într-adevăr, eu cu Sepsi nu am trecut de șaisprezecimile Cupei. Au fost, însă, meciuri importante și în acea perioadă pentru mine, promovarea, cele din Liga I. Nu pot fi comparate situațiile. Dar eu pot să mă bucur la fel și când batem la ultimul loc din seria noastră", a mai spus Suciu.

Vrea să evite Sepsi

Pentru turul următor nu are un adversar preferat. Poate doar dorința de a evita pe Sepsi: “Sunt de acolo, am avut o perioadă frumoasă pe banca lor. Vreau să mă calific și să nu o fac împotriva lor. Dar până la urmă, pentru noi, orice adversar întâlnim este un bonus la parcursul de până acum".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mioriticul
mioriticul  •  02 Noiembrie 2018, 20:14
Postat de Cosmin Mady pe 02 Noiembrie 2018, 16:31

Articolul asta trebuia scris în limba lor maternă

A fost scris in limba materna a lui V. Suciu. Corect asa. Si mai corect e ca ei n-au problemele care te framinta pe tine.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Noiembrie 2018, 19:09

iosif_Hiv, eram in tribuna dar atunci nu eista fecesebe si fecesebei ,era steaua care acum e in liga IV, ce zici iosif 12.IQ12

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Noiembrie 2018, 19:06

Frumos spus suciule

Vezi toate comentariile (12)
Comentează