FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - ASTRA 3-4

EXCLUSIV Poziția Astrei, după ce U Cluj a cerut să câștige la "masa verde" meciul din Cupă: "Am primit răspunsul celor de la FRF"

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 15:30

Conducerea clubului U Cluj a reclamat faptul că Astra ar fi încălcat regulamentul în meciul din optimile Cupei României, 4-3 pentru giurgiuveni, din cauză că Gigi Mulțescu a făcut două schimbări în primele 90 de minute și alte două în reprizele de prelungire. (Detalii AICI)

Contactat de GSP.ro, Dani Coman, președintele Astrei, e convins că echipa din Giurgiu nu riscă nicio sancțiune.

"Poziția Federației e că acele schimbări pe care le-am făcut sunt perfect regulamentare! Altfel, arbitrul nu ne dădea voie să facem schimbările respective. Am vorbit cu cei de la FRF.

În plus, această prevedere s-a discutat la ședința de dinaintea meciului, de către observator, arbitri și reprezentații celor două echipe. Nu este nicio problemă și nu avem nicio emoție. Mai mult, după partidă s-a semnat foaia de joc", a declarat Dani Coman.

CE SPUNE REGULAMENTUL

În articolul 30 din ROAF, punctul 11, se precizează doar că a patra schimbare trebuie făcută în reprizele de prelungiri. 

"În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri", se arată în art. 30 din ROAF.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
matheus9999
matheus9999  •  01 Noiembrie 2018, 22:24

Schimbarile au fost facute in conformitate cu regulamentul. Pacat de penalty-ul inventat, care i-a reintrodus pe cei de la Astra in meci

10152929230479615
Alexandru Popa  •  01 Noiembrie 2018, 18:52

Ăștia care cereți meci pierdut pt Astra... Nu știți sa citiți... Și sunteți și penibili...

risc_mix
risc_mix  •  01 Noiembrie 2018, 18:48

Bă, Fulgerică, ești prost? Ce regulamente citești tu ,bă?Unde dracu ai citit tu că poți face a patra schimbare doar dacă le-ai făcut pe celelalte în timpul regulamentar de 90 minute? Tu ai văzut CM din Rusia? În meciul Croația-Anglia, croații au făcut toate cele 4 schimbări în prelungiri (min. 94,101,115,118), iar englezii au făcut 3 (min. 91,97, 112). Ăia sunt proști și tu ești deștept, este? Păi de aia merge bă România așa, că sunt mulți *** cu logică ca a ta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează