FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASU POLI - ACS POLI

EXCLUSIV Primele contre după tragerea din Cupă: "Ne doream meciul ăsta! 20.000 de oameni tot vor fi"

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 11:25

ACS Poli Timișoara și ASU Poli Timișoara se vor duela în 16-imile Cupei României. Duelul poate fi considerat un adevărat derby, iar oficialii gazdelor așteaptă un stadion plin la acest joc. 

Vicepreședintele celor de la ACS Poli, Radu Birlică, așteaptă peste 20.000 de oameni la partida pe care ASU Poli speră să o organizeze pe Dan Păltinișanu, în nocturnă. 

"Mă bucur pentru publicul timișorean. Cred că se va umple stadionul, sau măcar 20.000 de oameni tot vor fi. Sper ca valoarea lotului nostru să demonstreze încă o dată că nivelul Ligii 1 este mult peste cel din Liga a 2-a.

Sincer să îți spun îmi doream acest meci. Și dacă aș fi avut de ales între un duel cu Steaua sau Dinamo, eu tot pe ASU aș fi ales-o. Sunt două echipe care au vrut mereu să demonstreze multe în fotbal. Atât timp cât noi avem culorile și palmaresul, considerăm că Poli Timișoara este echipa noastră.

Nu caut vreo polemică, dar realistic și juridic vorbind, Poli este echipa din Liga 1. O formație fără culori și palmares nu se poate numi continuatoarea cele vechi. Cu tot respectul pentru ea. Ne dorim să arătăm ca o echipă de Liga 1 și să respectăm statutul de favorită.

Noi ne-am dori să jucăm pe stadionul cel mare, în nocturnă. Acum depinde și ce fonduri vor ei să aloce pentru acest meci.

Vrem să jucăm la standarde de Liga 1 acest meci, pentru că ar fi un spectacol frumos. ASU e o echipă deosebită prin suporterii ei. Nu e un duel al orgoliilor, dar e un derby, fiind echipe din același oraș. E clar că e un meci pe placul publicului timișorean. E greu să fie numit însă un duel al orgoliilor când o echipă este în play-off-ul Ligii 1, iar cealaltă se zbate undeva prin Liga a 2-a", a zis Radu Birlică pentru GSP.RO.

Meciurile se vor juca pe 24, 25 și 26 octombrie, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară. Vezi AICI programul complet al meciurilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează