FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DELEGARE

EXCLUSIV Scandal înainte de finala Cupei României! Astra depune memoriu la CCA după dezvăluirile din Gazeta

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 18:37

Astra forțează schimbarea arbitrului de la finala Cupei României cu Viitorul, după ce Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege la meciul de pe stadionul „Ilie Oană” pe arbitrul craiovean Sebastian Colțescu.

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

După informația publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor (Detalii aici), oficialii Astrei au luat „foc” și au cerut oficial schimbarea lui Colțescu.

Motivul? „Centralul” este născut și crescut în Craiova, echipă care depinde de acest meci pentru o calificare în cupele europene. Dacă Viitorul se va impune în finală, atunci Craiova va merge în tururile preliminarii ale Europa League. În schimb, dacă Astra va câștiga, ea va fi echipa care se va califica în Europa, iar trupa din Bănie va rămâne în afara competițiilor europene.

Din informațiile Gazetei, oficialii Astrei au trimis un memoriu celor de la Comisia Centrală a Arbitrilor, iar președintele forului, grecul Kyros Vassaras, ia în calcul schimbarea lui Colțescu!

Pentru arbitrul de 42 de ani este prima finală de Cupă a României pe care o conduce în carieră. În schimb a mai fost delegat la alte opt partide din cadrul competiției, începând cu sezonul 2005-2006. 

Citește și: 

CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor evolua în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1036853943073153
Roman Adrian  •  21 Mai 2019, 23:37

CCA-ul trebuie sa repare ce au gresit arbitrii in meciurile Craiovei de la Cluj si in meciul de acasă cu Viitorul, cand arbitrii n-au acordat cate un penalty clar pentru Craiova in fiecare meci.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Mai 2019, 22:52

cand le-a anulat 3 goluri valabile stelei la meciul direct nu au zis nimic de Coltescu ?

observator_federal
observator_federal  •  21 Mai 2019, 21:11

Păi alt site de sport "dezvăluie" că va arbitra Radu Petrescu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează